Kleur

Prijs

t/m

Bamboe tassen

Nieuw in onze collectie: bamboe tassen bedrukken. Deze tassen zijn gemaakt van duurzame bamboevezels. Bamboe is een snel groeiend grassoort en is biologisch afbreekbaar en herwinbaar. Het heeft dus een aantal positieve voordelen voor het milieu. De tassen zijn verkrijgbaar in gebroken wit, een kleur die past bij iedere outfit. Bestellen is al mogelijk v.a. slechts 25 stuks. Tassen van bamboe zijn ook nog eens voordelig aan te schaffen. Al met al een mooi alternatief voor katoenen en non woven tassen. U kunt de herinnering aan uw bedrijf vergroten door uw logo op één of beide zijde(n) te plaatsen, tot 4 drukkleuren.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Bamboe-to-1 draagtas 38 x 42 cm 105 grams bamboevezel

  Bamboe-to-1 draagtas 38 x 42 cm 105 grams bamboevezel

  € 0,78 bij 2.500 stuks
  € 2,69 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bamboe-to-1 draagtas 38 x 42 cm 105 grams bamboevezel

  Bamboe-to-1 draagtas 38 x 42 cm 105 grams bamboevezel

  € 0,78 bij 2.500 stuks
  € 2,69 vanaf 25 stuks
 • Bamboe-to-2 winkeltas 38 x 42 + 15 cm 105 grams bamboevezel

  Bamboe-to-2 winkeltas 38 x 42 + 15 cm 105 grams bamboevezel

  € 1,19 bij 2.500 stuks
  € 2,19 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Bamboe-to-2 winkeltas 38 x 42 + 15 cm 105 grams bamboevezel

  Bamboe-to-2 winkeltas 38 x 42 + 15 cm 105 grams bamboevezel

  € 1,19 bij 2.500 stuks
  € 2,19 vanaf 25 stuks
 • Save our planet shopper bamboevezel 105 grams 37 x 41 cm

  Goedkope Save our planet shopper

  € 1,88 bij 2.500 stuks
  € 1,95 bij 100 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Save our planet shopper bamboevezel 105 grams 37 x 41 cm

  Save our planet shopper bamboevezel 105 grams 37 x 41 cm

  € 1,88 bij 2.500 stuks
  € 1,95 vanaf 100 stuks
Per pagina:

Bamboe tassen

Waarom bamboe tassen bedrukken?

We hebben het al even eerder aangegeven, er zijn een aantal voordelen waardoor u makkelijker de keuze maakt om bamboe tassen te bedrukken. We zetten deze voor u op een rijtje:

● bamboe is gemaakt van een snelgroeiend grassoort
● de productie van bamboe vergt minder bestrijdingsmiddelen
● bamboe is sterk en duurzaam
● bamboe is biologisch afbreekbaar en herwinbaar

Bamboe tassen worden gemaakt van bamboevezels. Wanneer bamboe gekapt wordt groeit het vanzelf weer aan. Vaak zijn duurzame alternatieven hoger in prijs, dit geldt niet voor bamboe. Zo bestelt u de Bamboe-to-1 draagtas voor nog geen € 1,50 per stuk, inclusief opdruk in 1 kleur. Daar komt bij dat tassen een groot drukformaat hebben, dubbelzijdig gedrukt kunnen worden en ook nog eens dagelijks te gebruiken zijn.

Hoe ziet mijn bamboe tas er in het echt uit?

Wilt u weten of bamboe tassen geschikt zijn voor uw promotiecampagne? Bestel dan eens een gratis proefexemplaar. U kunt zichzelf dan overtuigen van dit nieuwe product. Bij ieder model vindt u de samplebutton, u hoeft alleen maar uw adresgegevens in te vullen.

Na beoordeling van het sample wilt u vast ook zien hoe wij de artikelen bedrukken, kortom, hoe de tas eruit ziet met úw druk. Dit kan door middel van een digitale drukproef. We tonen u dan de drukpositie, drukgrootte en drukkleuren. U kunt uw logo plaatsen aan 1 zijde, maar een dubbelzijdige druk is ook mogelijk. Een drukproef kunt u gemakkelijk via de mail aanvragen.

Voordelen van bamboe tassen online bestellen

Tegenwoordig bestellen we promotieproducten steeds vaker online. En dat is niet voor niets. De online-prijzen liggen nu eenmaal lager. U kunt veilig en betrouwbaar bestellen doort u samples en drukproeven kunt aanvragen. Bamboe draag- of winkeltassen bestelt u gemakkelijk via onze bestelprocedure. U kunt dit 24 uur per dag doen, 7 dagen in de week. Dus wanneer het u uitkomt. U kunt kleine of grotere aantallen bestellen. Bij grotere afnames profiteert u ook nog eens van lagere prijzen. Daarnaast bestelt u het aantal dat u nodig heeft. We tonen u staffelprijzen, maar bij de bestelling kunt u ieder gewenste afname invullen, startend v.a. de minimale afname. 

Bamboe tassen gebruiken

Tassen kunnen we altijd wel gebruiken. Gauw even een boodschapje doen op de fiets, spulletjes brengen naar een familielid of gezellig een dagje winkelen. Ieder gezin heeft wel een mand vol tassen. Bamboe tassen hebben een unieke, natuurlijke look. Doordat de hengsels lang zijn, circa 64 cm, kunt u de tas makkelijk over de schouder dragen. De kwaliteit maakt het tot een populaire keuze. Al met al is het een geweldig reclamebord voor uw boodschap of beeldmerk. Met een royaal drukoppervlakte en het duurzame karakter staat niets u in de weg om deze geweldige tassen te bestellen. Het hele jaar door te gebruiken, geschikt voor veelvuldig gebruik, waar uw klant ook heen gaat.

Bamboe tassen met logo

Stuur uw logo eens in. Op een ruim drukoppervlakte kunnen we namelijk bamboe tassen voorzien van uw logo. Opdrukprijzen worden getoond per kleur. Het voordeligste alternatief is een 1-kleuren druk. Vooral donkere kleuren vallen goed op.  Uw merk krijgt dan de volledige aandacht. Maar op gebroken wit kunnen eigenlijk de meeste kleuren wel gedrukt worden. Ideaal wanneer u in uw eigen huisstijlkleuren wilt drukken. Onbedrukt kunnen deze artikelen ook geleverd worden, de levertijd bedraagt dan circa 2 werkdagen. Natuurlijk helpen wij u bij het op maat maken van mooi en bruikbaar promotiemateriaal. Heeft u vragen, dan kunt u alle werkdagen bij ons terecht. Bel of mail met ons of maak gebruik van alle gemakken van de webshop.