Bedrukte documententassen

 

Bedrukte documententassen bestellen in de hoogst mogelijke kwaliteit? Natuurlijk bij De Promotassenwinkel! Want dit promotiemiddel blijft lang in omloop, waarschijnlijk vele jaren lang. Zaak dus om uw logo, slogan en bedrijfsstijl zo gunstig mogelijk naar voren te laten komen. Dat is de missie van De Promotassenwinkel. Met de modernste printtechnieken en fraaiste documententassen brengen wij merken verder. Een goed voorbeeld hiervan kunt u direct zien, door een gratis sample aan te vragen.

Ga naar polyester documententassen

Elegante bedrukte mini documententassen?

De Mini documententassen zijn opgebouwd uit een hoofdvak met flap en ritssluiting, compartimenten voor creditcards, pennenlussen en een zijvak voor mobiele telefoons. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat iedereen gebruik kan maken van deze documententassen. U bestelt deze in het blauw, oranje of mintgroen. U laat deze met maximaal 2 kleuren bedrukken, op een oppervlak van 110 m x 70 mm. Optioneel zijn de 4-kleurendruk en het 12-kleurs-borduren. Het materiaal is polyester. Genoeg mogelijkheden in bedrukte documententassen dus!

Ga naar non woven documententassen

Sportieve bedrukte ripstop documententassen?

Deze schoudertas laat zich als sportief omschrijven, dankzij de handige flap aan de voorkant, waaronder het hoofdopbergvak zit, dat afsluitbaar is met een kwaliteitsrits. Deze tas heeft opbergvakken aan de binnenkant, een verstelbare schouderriem met vulkussen en veel ruimte voor accessoires. Te bestellen in het lichtblauw, grijs en rood. De flap is te bedrukken met maximaal 1 kleur, op een drukformaat van 250 bij 200 millimeter. Aanraders zijn ook de 4-kleurendruk, transferdruk en 12-kleurenborduren. De materialen zijn polyester en kunststof.

Ga naar goedkope documententassen

Snel en gemakkelijk

Bedrukte documententassen bestellen is zeer gemakkelijk bij De Promotassenwinkel. In het vlak naast ieder product berekent u gemakkelijk de totaalprijs van een specifiek aantal, de hoeveelheid drukkleuren en de posities van de te bedrukken oppervlakten. Bij uw bestelling voegt u uw afbeelding toe, waarna u direct bevestiging en verdere informatie krijgt. Binnen slechts 10 werkdagen na uw akkoord ontvangt u uw bedrukte documententassen.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Bewijs dat u geen robot bent