Bedrukte rugtassen

Wilt u dat bedrukte rugtassen effect hebben op de prestaties van uw bedrijf? Dan bestelt u deze bij dePromotassenwinkel.nl. Wij leveren namelijk aan diverse grote en kleine organisaties en vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij een populair en bijzonder assortiment aanbieden. Zo bestelt u in onze winkel eenvoudige, doch leuke bedrukte rugtassen voor nog geen euro per stuk, maar kunt u bij ons ook terecht voor stijlvolle rugtassen met diverse uitbreidingen en compartimenten. Heeft u het geschikte product gevonden, dan stuurt u ons met de bestelling eenvoudig uw logo, slogan of tekst mee. Direct na uw opdracht krijgt u bericht van ons.

Persoonlijke rugtassen

Om rugtassen echt persoonlijk te maken wilt u geen simpele bewerking van uw product. U wilt graag dat het in harmonie is, dat druk en artikel één worden. Dankzij onze moderne drukmachines en de mogelijkheid het logo in elke vorm of kleur aan te passen, het gratis bijplaatsen van een pakkende tekst, maken wij dit voor u waar. Hiermee zet u uw merk rotsvast neer, zodat u kunt opvallen en overtuigen. U ziet dit helemaal voor zich als u eerst een gratis sample van een van onze bedrukte rugtassen aanvraagt.

Allerlei modellen rugtassen

Zoals u zult merken heeft u een gevarieerde keuze in onze webshop. Voor verschillende doeleinden, school, werk, reizen, bieden wij u rugtassen in verschillende ontwerpen. Diverse materialen, zoals katoen, polyester en nylon komen voorbij, die op hun eigen manier zorgen voor een unieke uitstraling. Alle denkbare kleuren, designs en vormen, gecombineerd met een persoonlijke bewerking, maken het mogelijk om fraaie bedrukte rugtassen de weg op te sturen.

Budgetvriendelijke rugtassen

Prijstechnisch zit u bij de Promotassenwinkel aan de goede kant van de streep. Onze bedrukte rugtassen leveren wij tegen voordelige prijzen en u krijgt ook nog oplopende kortingen wanneer u grotere hoeveelheden inkoopt. Vooral bij bestelling boven de 100 stuks daalt de prijs snel. Bovendien is alles inbegrepen bij uw aankoop,de filmproef per mail, de bedrukking op de rugtassen, de instelkosten en ook de verzendkosten.

Contact