Draagtassen met logo

 

Draagtassen met logo bestellen? Dat kan voordelig en snel bij de Promotassenwinkel. Een online winkel, gespecialiseerd in allerlei draagtassen. Overzichtelijk gepresenteerd met een wisselend en actueel aanbod. Met keuze uit verschillende materialen zoals katoen, polyester, canvas en non woven. Wilt u uw logo fraai presenteren aan uw relaties, klanten of bezoekers? Wij zorgen voor de perfecte personalisatie van uw draagtassen. Met moderne druktechnieken plaatsen wij uw logo scherp en opzichtelijk enkelzijdig of dubbelzijdig op de tas. Draagtassen met logo zijn een perfect promotieartikel, die langdurig gebruikt wordt en als geschenk zeer in de smaak valt. Scroll door de vele designs, kleuren, modellen, maten en uitvoeringen. 

 

Ga naar productindex A-Z

Stijlvolle draagtassen online bestellen

In vele kleuren zijn onze draagtassen verkrijgbaar. Het is zelfs mogelijk een draagtas geheel naar eigen ontwerp te laten maken. U kiest zelf uw kleur, uw formaat en uw opdruk. Met mogelijkheden tot full colour aan de voorzijde of geheel full colour rondom. Online bestellen gaat heel eenvoudig. U vult de standaard gegevens in, stuurt uw logo of ontwerp mee, dit mogen ook afbeeldingen, illustraties en afbeeldingen zijn, en wij gaan voor u aan de slag. U ontvangt een drukproef voordat wij gaan drukken, zodat u eventueel nog wijzigingen aan kunt brengen.

Ga naar productindex A-Z

Goedkope draagtassen met logo kopen

Draagtassen als promotieartikel kunt u al voordelig aanschaffen. Onze goedkoopste draagtas met logo koopt u al vanaf ong. € 0,85 bij een afname van 100 stuks. In deze prijs is reeds 1 kleur opdruk verwerkt. De goedkoopste draagtassen zijn tassen van non woven materiaal. Dit zijn lichtgewicht tassen met sterke eigenschappen. Katoenen tassen zijn iets duurder, maar hebben als voordeel dat de stof zachter en comfortabeler aanvoelt. Polyester draagtassen zijn bijzonder sterk en duurzaam. Wij bieden onze collectie aan tegen zeer scherpe online prijzen. Met daarbij ook nog de mogelijkheid een gratis sample of offerte aan te vragen. 

Ga naar productindex A-Z

Snel en eenvoudig bestellen

Voor ons is het eenvoudig karwei om draagtassen met uw logo te maken. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en weten daarom wat kan en niet kan. We geven u vooraf aan of uw logo mooi en duidelijk geplaatst kan worden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer uw logo voor één van de druktechnieken te lastig is, doen we u een voorstel waarbij een perfecte opdruk wel mogelijk is. Want we willen graag een perfecte logo weergave voor u. Bestellen kan eenvoudig en snel online. Wij reageren binnen een kort tijdsbestek. We helpen u met de bestelling, met de opdruk en met alles wat nodig is om tassen met logo te leveren die naar uw wens zijn. Gebruik onze bestelbutton, offertebutton en gratis sampleaanvraagbutton. Vragen kunt u ten alle tijde stellen via info@depromotassenwinkel.nl of via het contactformulier. Tijdens werkdagen kunt u met ons bellen en chatten.

Ga naar productindex A-Z

 

Goedkope draagtassen met logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact