Duurzame tassen bedrukken

Laat u duurzame tassen bedrukken, dan kiest u voor een milieuvriendelijke oplossing. Dit geeft een sympathiek beeld van uw organisatie. Maar wel in stijl, want dankzij de sterk gegroeide focus op duurzame verpakkingen, maken fabrikanten steeds meer werk van hun designs. Dit ziet u meteen aan onze duurzame tassen: ze zijn stijlvol, modern en representatief. Zeker als wij deze bedrukken met uw eigen fraaie logo en slogan.

De nieuwste duurzame tassen

Iedereen kent de papieren eco-tasjes en katoenen rug- of schoudertassen. Ze ademen onmiskenbaar duurzaamheid uit. Toch zijn dit niet de enige duurzame tassen die op de markt te vinden zijn. In ons assortiment vindt u tevens de nieuwste generatie tassen met fraaie banden, ritsen en handige compartimenten. Deze tassen zijn veelal gefabriceerd uit ‘Post Consumer Gerecycleerd PET-materiaal’, waardoor ook deze varianten duurzaamheid uitstralen.

Van simpel tot uitgebreid

U kunt hier uiteenlopende duurzame tassen laten bedrukken. Van eenvoudige katoenen eco-draagtassen en gekleurde schoudertassen, tot PET-tassen (uit gerecyclede flessen) en complete draagtassen met (zij)vakken voor pennen, visitekaartjes en mobiele telefoon. Allemaal verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Deze kunt u allemaal laten bedrukken met eigen afbeeldingen en teksten. Gewoon in te stellen bij ieder geselecteerd product.

Duurzame én voordelige tassen?

Prijstechnisch komt u ook goed voor de dag met duurzame tassen. Niet alleen dankzij de toch al voordelige prijzen, maar ook de korting die u krijgt bij bestellingen boven de 100 stuks. Dan ziet u de prijs snel dalen. Bovendien is uw aankoop bij ons inclusief het bedrukken, de instelkosten, filmproef per mail én de verzendkosten. Een bestelling bij De Promotassenwinkel is er een om trots op te zijn.

Schitterende duurzame tassen bedrukken als relatiegeschenk

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact