Eco tassen bedrukken

Het is een milieuvriendelijke oplossing waar uw merk sympathieker van wordt. Eco-tassen bedrukken voor een publiek dat steeds gevoeliger wordt voor verantwoorde producten. Gelukkig hoeft dit niets af te doen aan de kwaliteit van het product, ook niet als deze uw eigen bedrijfslogo of slogan draagt. Want die zijn fraaier, duidelijker en scherper dan ooit. En voordeliger. Vooral als u uw eco-tassen door De Promotassenwinkel laat bedrukken.

 

Wat zijn Eco tassen?

De meeste mensen kennen Eco tassen als de eenvoudige maar handige rug- en schoudertassen van katoen. Dat steeds meer mensen deze gebruiken, geeft wel aan dat ze onmiskenbaar iets duurzaams uitstralen. Toch vindt u meer in ons assortiment. De nieuwste generatie tassen heeft meer handige compartimenten, hoogwaardige ritsen en draagbanden. Ook zijn op allerlei manieren te bedrukken. Bekijk ze dus nu in onze winkel.

Welke eco-tassen laat u bedrukken?

Bedrijven laten uiteenlopende tassen bedrukken bij De Promotassenwinkel. Gangbaar zijn onze eco-tassen van het veelal bekende katoen, maar ook eco-tassen uit gerecycled kunststof (ook wel ‘PET-materiaal’ genoemd) en zelfs uitgebreide draagtassen die zijn voorzien van handige vakjes voor pennen, visitekaartjes en mobiele telefoons. U kunt ze in uiteenlopende kleuren bestellen. En natuurlijk laten bedrukken met uw eigen bedrijfsuiting. Doe dit simpelweg bij uw gewenste product: voeg de afbeelding(en) toe aan uw order, dan verzorgen wij een prachtige oplossing.

Duurzame én voordelige tassen?

Iedereen komt graag goed voor de dag met eco-tassen. Uw gebruikers, uw merk en zeker u als verantwoordelijke voor deze aankoop. Daarom schaft u uw eco-tassen ook graag voordelig aan bij de Promotassenwinkel. Zeker voor bestellingen over de 100 stuks: dan daalt de prijs snel. De prijzen zijn bovendien overzichtelijk: u ziet direct wat alles kost, inclusief het bedrukken en de instelkosten. Geheel gratis zijn de gemailde filmproef én verzendkosten.

Representatieve eco tassen bedrukken als relatiegeschenk

 

 

 

 

Contact