Geen filteropties mogelijk

Full colour documententassen bedrukken

Full colour te bedrukken documententassen zijn geschikt voor levendige en opvallende ontwerpen. Een full colour druktechniek kan op een effectieve manier uw merk of promotieboodschap onder de aandacht brengen. We maken hierbij gebruik van een hoogwaardig drukproces. In deze categorie ontdekt u documententassen die met deze druktechniek bewerkt kunnen worden. Profiteer optimaal door een visuaal aantrekkelijk en indrukwekkend ontwerp te creëren. U kunt in het ontwerp een logo, afbeelding of tekst verwerken. Bestellen is mogelijk vanaf kleine aantallen. U ontvangt voorafgaand aan het drukproces altijd een gratis drukproef via de mail.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

Full colour documententassen bedrukken

Aanbod in full colour documententassen

Documententassen met full colour druk zijn krachtige promotieartikelen. Echter is niet elke documententas geschikt en beschikbaar voor deze druktechniek. In deze categorie vindt u daarom polyester, katoenen en RPET-polyester documenttassen. Dit materiaal is geschikt voor het aanbrengen van een digitale transfer. Als duurzaamheid een prioriteit is voor uw bedrijf, maak dan uw keuze uit de RPET-modellen. Deze zijn gemaakt zonder nieuwe hulpbronnen aan te boren. Ingeleverde PET-flessen zijn gebruikt voor het vervaardigen van RPET-polyester. Het is een materiaal dat uitstekend aan kan sluiten bij uw interne milieudoelstellingen. Het aanbod in documententassen omvat vaak donkere kleuren. De kleuren zwart, grijs en blauw zijn rijk vertegenwoordigd. Deze kleuren vormen ook een mooie achtergrond bij kleurrijke details. Lees voordat u besteld alle producteigenschappen. Goedkope documententassen hebben vaak minder details zoals extra vakken en ritsen. Duurdere exemplaren bevatten vaak een gewatteerd laptopvak en meerdere ritsvakken vooor het opbergen van kleinere spullen. Kies voor draaghengsels of verstelbare en afneembare schouderriemen. 

Zorg voor goed full colour artwork

Bestaat uw artwork uit één of twee kleuren, dan is het niet noodzakelijk om gebruik te maken van een full colour druktechniek. Deze techniek adviseren wij alleen wanneer in uw drukontwerp kleurverloop voorkomt. Bij een ontwerp, bestaande uit 3 of meer drukkleuren kan full colour druk prijstechnisch aantrekkelijk zijn. Wilt u afbeeldingen plaatsen, dan dient u altijd voor deze druktechniek te kiezen. Zorg voor een goede voorbereiding van uw artwork. Een afbeelding in een hoge resolutie (minimaal 300 dpi) kan fotorealistisch worden geplaatst. Een scherpe en heldere weergave bereiken we door een juiste bestandsindeling, zoals EPS, ai- of PDF. U kunt in één bestand een bericht, logo en afbeelding verwerken. Wilt u hierbij optimaal genieten van de mogelijkheden van full colour, maak dan uw ontwerp op volgens onze maximale drukformaten. 

Full colour documententassen bedrukken

We noemen het full colour, maar officieel gaan we uw documententassen bedrukken met een digitale transfer. Het is een moderne druktechniek voor full-colour ontwerpen waarin een kleurrijk logo, tekst of afbeelding is verwerkt. Een transfer kan op verschillende stoffen worden aangebracht. Het is daarbij mogelijk om complexe en ingewikkelde ontwerpen nauwkeurig over te brengen. Uw ontwerp wordt hierbij afgedrukt op speciaal transferpapier. Daarna vindt de overdracht plaatst op het artikel, vandaar ook de naam transferdruk. Met een hittepers wordt druk op papier en materiaal uitgeoefend, waardoor de inkt doordringt op het materiaal van de documententas. Deze druktechniek is bovendien kosteneffectief, waardoor er ook gunstig kleine aantallen documententassen kunnen worden gedrukt. Full colour transferprints zijn duurzaam en bestand tegen meerdere wasbeurten. De prints zijn slijtvast en kunnen zelfs tegen UV-blootstelling. Stuur uw ontwerp eens in. Onze grafische afdeling maakt geheel vrijblijvend een drukvoorstel.

Bestellen

Bedenk voorafgaand aan een bestelling goed welke tas past bij uw behoeften en bedrijf. Daarna kunt u eenvoudig tot een bestelling overgaan. Bestellen kan direct via onze site. U kiest uw kleur, de druktechniek en het aantal. In een volgende scherm vult u vervolgens aanvullende gegevens, zoals ontvangstadres. U kunt vooraf ook een prijsofferte aanvragen. Stuur uw drukontwerp mee, zodat u bij bestelling exact weet hoeveel de opdracht u gaat kosten. Verzendkosten zijn altijd inclusief. U kunt ook proefexemplaren aanvragen. Na beoordeling weet u zeker dat op het gebied van kleur en kwaliteit de tas voldoet aan uw verwachtingen. U ontvangt vanuit onze grafische afdeling een digitale proef ter goedkeuring. Na controle of tussentijdse wijziging gaan we voor u aan de slag. Blijkt de aanschaf van full colour bedrukte documententassen een groot succes? Met één mailtje kunt u eenvoudig een herhaalopdracht plaatsen.