Garantie

De Promotassenwinkel maakt onderdeel uit van de Pennenwinkel VOF. De promotassenwinkel heeft met haar gespecialiseerde medewerkers ruim 10 jaar ervaring in het bedrukken en graveren van tassen. Wij bundelen onze krachten samen om u een assortiment te kunnen bieden waaruit u met een gerust hart kwalitatief goede promtionele tassen kunt kiezen en waarop onze uitgebreide garantievoorwaarden van toepassing zijn. Naast tassen kunt u bij ons terecht voor reis- en sport-accessoires en alles wat gerelateerd is aan tassen, om in te doen of mee te nemen. Wij kennen alle in-s en out-s van alle bekende tassenmerken. Wij weten welk merk gespecialiseerd is druktechnieken, wij kennen de tassen, de mogelijkheden en hoe het materiaal zich houdt. Onze promotionele tassen worden alleen op de site geplaatst als deze aan onze voorwaarden m.b.t. garantie voldoen. Gaat er onverhoopt iets mis, bijvoorbeeld met de bedrukking of met de levering, dan zorgen wij snel en vakkundig voor een passende oplossing. Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van hoe wij werken en wat wij u bieden.

Onze merken:

DePromotassenwinkel biedt u een ruim assortiment van verschillende merken. Europese kwaliteitsmerken zoals Toppoint, Atchison, Koozie, Avenue, Slazenger en Case Logic. In het hogere prijssegment vindt u onder andere de merken als Marksman, André Philippe en Field & Co. In het lagere prijssegment vindt u tassen die voornamelijk in China worden gemaakt, maar die door Europese bedrijven worden gecontroleerd en bedrukt. Ook op tassen in het lagere prijssegment zijn onze garantievoorwaarden van toepassing. 

Naast onze tassen zorgen wij voor een uitgebreid aanbod in de aanverwante artilkelen, zoals sport- en reisaccessoires. Deze vindt u onder de categorie sport- en reistassen. Alles wat u mee zou nemen in een tas vindt u onder de categorie accessoires.

Al onze tassen en accessoires voldoen aan de Europese richtlijnen voor promotonele artikelen.

Onze garantie: 

De Promotassenwinkel is onderdeel van de Pennenwinkel VOF. U treft hieronder de garantiebepalingen geldend voor alle onderdelen van de Pennenwinkel.nl, zoals ingeschreven als handelsnaam bij de Kamer van Koophandel. 

1. DePennenwinkel VOF betrekt alleen producten van gerenommeerde Europese (EEG-lidstaten) merken en fabrikanten. Dit betekent dat DePennenwinkel VOF garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan in alle redelijkheid kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken dan ook ten tijde van aflevering.

2. Indien de te leveren artikelen niet voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen, zal DePennenwinkel VOF, indien mogelijk, zorgdragen voor vervanging of herstel. In geval van vervanging dient de koper de producten te retourneren waarna deze in eigendom vervallen aan DePennenwinkel.nl. Wanneer herstel niet mogelijk is zal, in overleg met koper, een nieuwe levering plaatsvinden. In overleg met koper is het mogelijk om daarbij van artikel te wijzigen. Bij een deelbeschadiging is het mogelijk om tot een financiële tegemoetkoming te komen. Een financiële tegemoetkoming wordt altijd berekend over de productprijs en niet over de instelkosten voor de drukmachine of gemaakte kosten voor bijvoorbeeld artwork.

Leveringsvoorwaarden vindt u op onze site in de footer (onderste oranje balk).

Onze werkwijze:

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn geven wij u hier een overzicht van onze werkwijze.

1. U kunt bij DePromotassenwinkel gratis samples aanvragen. Modellen tot € 3,00 per stuk kunt u gratis aanvragen. Tassen boven € 3,00 per stuk worden u gratis op zicht gezonden. Wij versturen de samples gratis, dus ook de bezorgkosten zijn gratis. Voordat u een bestelling plaatst kunt u samples aanvragen. U kunt ook meteen een bestelling plaatsen.

2. U kunt bij de Promotassenwinkel uw bestelling op meerdere manieren doorgeven. Dit kan telefonisch, via de mail, via de chat of via onze bestelmodule. Nadat u het aantal, de kleur en de gewenste bedrukking heeft doorgegeven nemen wij contact met u op om eventueel de drukpositie en de drukkleuren te bespreken. Eventueel geven wij u nog advies met betrekking tot de positie van de bedrukking en de drukkleuren. Uw logo ontvangen wij graag in een EPS- of PDF gevectoriseerd bestand.

3. Nadat wij alle gegevens m.b.t. de bedrukking in ons bezit hebben, maken wij voor u een digitale drukproef. Deze sturen wij u via de mail. Op de drukproef ziet u uw gekozen product in de juiste kleurstelling met de bedrukking in de gewenste drukkleur(en) op de gewenste drukpositie. 

4. U controleert de drukproef op kleur van het artikel, (aantal) drukkleuren en drukpositie. Wanneer dit naar wens is kunt u via de mail de drukproef goedkeuren. Wilt u een wijziging doorvoeren, dan kunt u dit via de mail of telefonisch aan ons doorgeven waarna er een gewijzigde drukproef volgt. U controleert de nieuwe drukproef en geeft uw goedkeuring via de mail.

5. DePromotassenwinkel ontvangt uw goedkeuring en stuurt u een orderbevestiging per mail. In de orderbevestiging vindt u de prijs, het aantal, het afleveradres, eventueel een afwijkend factuuradres en overige bepalingen.

6. U controleert de orderbevestiging op juistheid van de gegevens. Met name het aantal en het afleveradres zijn van belang. Fouten in de orderbevestiging dient u tijdig door te geven.

7. Wanneer in de orderbevestiging nog geen verzenddatum staat vermeldt, ontvangt u van ons de indicatieve verzenddatum. Doorgaans wordt deze indicatieve verzenddatum gehaald of wordt er zelfs eerder geleverd.

Wij wensen u veel kijkplezier op onze site en zien uw bestelling graag tegemoet.

Contact