Gepersonaliseerde toilettas

Gepersonaliseerde toilettas

Een gepersonaliseerde toilettas als relatiegeschenk bestellen? Ontdek dan in onze shop de mooiste modellen en uitvoeringen. U kunt al toilettassen personaliseren voor nog geen euro per stuk. Bekijk ook onze nieuwste modellen. Onze webshop is altijd up to date, we tonen u daarom ook de allernieuwste mode. Bestellen gaat eenvoudig, u kunt direct bij het product de bestelling plaatsen. Onze startafnames zijn laag, waardoor u de meeste modellen al vanaf 50 of 100 stuks kunt bestellen. Er zijn kleine modellen, voor bijvoorbeeld make-up en grote modellen, waarin ook met gemak shampoo en andere toiletartikelen in passen. Bekijk altijd goed de formaten, deze worden bij elk product vermeldt. In de productomschrijving vindt u tevens allerlei aanvullende informatie, zoals materiaal, kleuruitvoering en extra opties. Een personalisering doen we met een kleurendruk, u kunt zelf aangeven in welke kleur u de toilettas wilt laten drukken.

Toilettas personaliseren

Ruime keuze in mooie toilettassen

De tijd dat we een toilettas alleen maar gebruiken tijdens een reis is allang voorbij. In menig badkamer of slaapkamer vinden we goed gevulde toilettassen, zowel voor de man als de vrouw. Een toilettas als gepersonaliseerd geschenk is populairder dan ooit. En dat is terug te vinden in het aanbod. Ontdek bijvoorbeeld eens de volgende mogelijkheden:

- goedkope, eenvoudige toilettassen van katoen
- toilettassen van jute
- toilettassen van polyester
- transparante, dus doorzichtige, toilettassen
- toilettassen van gerecycled katoen

Toilettassen worden tegenwoordig vaak beautybags genoemd. De tandenborstel, die vroeger standaard in een toilettas te vinden was is een beetje achterhaald. We vinden andere spullen belangrijker, die we liever dagelijks in een mooi tasje mee kunnen nemen. Ook ruimt het zo lekker op, gewoon al je favoriete beautyspullen in een bag. Zoek naar uw favoriete model en stuur voor de bedrukking uw logo eens in, we tonen u graag de personalisering op een toilettas naar keuze.

De nieuwste toilettassen laten personaliseren

Ook toilettassen zijn mode-onderhevig, laat daarom de allernieuwste modellen toilettassen personaliseren. Op reis maken we het onszelf graag gemakkelijk en nemen we graag de meest eenvoudige toilettas mee. Voor gebruik binnenshuis en onderweg naar het werk nemen we liever onze favoriete toilettas mee. Onze allernieuwste modellen combineren twee materialen in één tas. Bekijk de 100% katoenen versies die met natuurlijk jute zijn afgewerkt. Back to basic modellen met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling. En uiteraard altijd zo scherp mogelijk geprijsd. Ontdek ook onze gerecylede exemplaren, dan bent u ook nog eens duurzaam bezig, deze toilettassen zijn immers beter voor het milieu. De kleuren zijn vaak geïnspireerd op de natuur. 

Gepersonaliseerde toilettassen tegen de voordeliste prijs

Wij kopen in grote aantallen tegen een zo scherp mogelijke prijs in. Deze lage prijs berekenen we graag aan u door. Daarom vindt u bij ons lage prijzen, lage minimale startafnames en lage drukprijzen. U zult merken dat het prijsoverzicht meerdere aantallen te bestellen artikelen toont. Des te meer u bestelt, des te lager de stuksprijs. Deze lagere prijs geldt ook voor de drukprijs. Zo wordt dus de gehele gepersonaliseerde toilettas steeds goedkoper. U hoeft geen grote aantallen te bestellen, we zijn met u ook blij met een lagere afname. We helpen u graag, vanaf de eerste sampleaanvraag, gratis tot een waarde van 3 euro, tot aan de uiteindelijke levering van de toilettas.

Waarom een toilettas bestellen

Iedereen die op reis gaat neemt een of zelfs meerdere  toilettas(sen) mee, gevuldt met spulletjes voor onze dagelijkse verzorging. Tegenwoordig gaan we veel vaker op reis, lange vakanties en weekendjes weg, een toilettas wordt steeds vaker gebruikt. Als relatiegeschenk is het dan ook een ideaal item om weg te geven. In verschillende branches kan het artikel uitstekend dienen om klanten eens in het zonnetje te zetten, denk aan de reisbranche, de welnessbranche, kapsalons, pediures en beautysalons. Wanneer u ook nog een leuk item in de tas meegeeft, als extra reclame-item van uw eigen collectie, dan heeft u zomaar een extra leuk geschenk. Een toilettas is niet alleen maar te gebruiken op reis, steeds meer mensen maken hier gewoon thuis gebruik van. Je hebt immers meteen al jouw favoriete verzorgingsproducten direct bij de hand.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent