Gepersonaliseerde vilten tassen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor gepersonaliseerde vilten tassen? Dan bent u de de promotassenwinkel aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van vilten tassen. U kunt zelf een vilten tas aanleveren, u kunt ook een vilten tas in onze webshop kiezen en deze laten personaliseren met een logo of tekst. Vilt is momenteel erg hot, het is een goede vervanger voor vilten tassen. De stof onderscheidt zich van andere materialen door unieke kenmerken, zoals kleurvastheid, water- en vuilafstotend. Bovendien heeft vilt een opvallende uitstraling. Het is een sterk materiaal. Zo kunt u van vilt shoppers, winkeltassen, draag- en schoudertassen bestellen. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde vilten rugtassen, documententassen en collegetassen te kopen.

Gepersonaliseerde vilten tassen, een goed moment om aan te schaffen

Bij de promotassenwinkel doen we er alles aam om goede kwaliteitstassen te leveren. Onze vilten tassen zijn sterk en hebben ruime drukmogelijkheden. Bovendien kunt u alllerlei modellen in meer dan 1 kleur bestellen. Vilten tassen zijn duurzaam en hebben door de verwerkingsmanier een verrassend effect. Niet voor niets dus een aantrekkelijk promotiemiddel om weg te geven. U kunt vilten tassen ook gebruiken als goodiebag. De tas is langdurig te gebruiken, flexibel en makkelijk in onderhoud. Daarnaast bieden wij u:

- een ruime keuze in modellen
- gratis proefexemplaar van een vilten tas naar keuze
- snelle leveringsmogelijkheden
- een gratis drukproef vooraf
- hoogste kwaliteit in personalisering in meerdere kleuren

gepersonaliseerde vilten tas

Ook kleine aantallen gepersonaliseerde vilten tassen kopen

De promotassenwinkel is een flexibel bedrijf. U hoeft daarom geen grote voorraden vilten tassen aan te schaffen. Al v.a. startafnames van 50 stuks kunt u leuke en modieuze vilten tassen laten bewerken. Een personalisering is soms mogelijk aan beide kanten, een opdruk in meerdere kleuren, tot wel 4 verschillende, is mogelijk. U ontvangt altijd een drukproef vooraf, zodat u de opdruk kunt controleren en eventueel kunt aanpassen. Soms is het handig om 100 stuks tassen te bestellen, 100 stuks geeft als startafname de juiste prijs/kwaliteitverhouding. Zo kunt u een klein aantal gepersonaliseerde tassen kopen v.a. circa € 1,60 excl. instelkosten. Vooral populair zijn de modellen Tjebbe, Simen en Duncan. Deze tassen kunnen we gepersonaliseerd en al in circa 12 werkdagen leveren. 

Altijd handig, een vilten tas bij de hand

Met een vilten tas als promotieartikel bent u duurzaam bezig. De tas is gemaakt van het natuurproduct wol en wordt door een verwerking omgezet naar vilt. Deze tas is ook redelijk goed opvouwbaar, het neemt daardoor weinig ruimte in. Naast het gebruik voor boodschappen kan de tas ook uitstekend dienen als gymtas of sporttasje. Vilt kan het allemaal aan. En wanneer u ook nog eens uw logo laat drukken, heeft de gebruiker ook meteen zicht op uw gegevens. Er staat u dus niets in de weg op gepersonaliseerde vilten tassen tegen een scherpe prijs aan te schaffen. Als professioneel bedrijf denken we graag met u mee, ook als u afwijkende wensen heeft. Bel, mail of chat met ons. Via de site kunt u meteen een proefexemplaar aanvragen.

 

Contact