Goedkope plastic tasjes met logo

Tassen die je wilt meegeven aan de klant hoeven niet altijd duur te zijn. Het is maar net wat jij er voor wilt uitgeven voor je winkel of onderneming. Je kunt de keuze maken voor papier, katoen of plastic tassen. Daar zit natuurlijk wel een prijsverschil in. Maak je de keuze voor goedkope plastic tasjes met logo of wellicht toch wat anders, bij de Promotassenwinkel.nl is er veel keuze op het gebied van tassen. Dit zijn bijvoorbeeld meegeeftassen of een tas voor jezelf zoals een sporttas, reistas, fietstassen en nog veel meer.

goedkope plastic tasjes met logo

Voordelen van goedkope plastic tasjes

Het is prettig voor de klant om een tasje mee te krijgen bij de aankoop van een product of meerdere producten. Een plastic tasje, of dit nu goedkoop is of wat duurder, is een sterke tas en scheurt dus niet snel uit, tenzij er iets heel zwaars in zit. Het voordeel is dus:

 • Sterk
 • Veelvuldig gebruik
 • Kleurrijk
 • Goedkoop
 • De meeste goedkope plastic tasjes zijn mooi kleurrijk bedrukt, meestal met een logo. De keuze kan bestaan uit met name je eigen logo waardoor jij met je zaak bekendheid krijgt of een speciaal eigen ontwerp. Daarnaast is één felle kleur of juist donkere kleur mogelijk, aan één of twee kanten bedrukt. Een logo kan er dan mooi uitspringen. Maar de keus kan ook vallen op een heel kleurrijk geheel.

  Bestelmogelijkheden plastic tasjes met logo bij de Promotassenwinkel.nl

  Het is mogelijk de plastic tasjes met logo in een beperkt aantal te bestellen. Dit is vaak het geval wanneer je de tas bijvoorbeeld als goodiebag meegeeft op een beurs of evenement. Het kan zelfs een éénmalige actie zijn. Maar heb jij een winkel of bedrijf waar veel spullen worden meegegeven in dergelijke tasjes, dan is het raadzaam om een grotere partij te bestellen. Bestel eerst eens een filmproef en bekijk het resultaat. Laat door ons een heldere offerte maken en bekijk alle mogelijkheden. Wij geven deskundig advies. Het voordeel is dat wij geen verzendkosten berekenen. Dat is mooi meegenomen! Onze slogan is: Onbeschrijflijk goed in bedrukte tassen. Wat dat aangaat, doen wij onze naam zeker eer aan.

  Handvatten

  Bij onze plastic, papieren of katoenen tasjes zijn verschillende soorten hengsels te kiezen. Bij een plastic tas is het meestal het uitgesneden handvat. Maar ook een draagkoord is mogelijk. Dit is te bestellen in diverse kleuren. Een leuk plastic rugzakje met logo is tevens een artikel dat daarna door de klant nog veel gebruikt wordt. Een dergelijk rugzakje is makkelijk mee te nemen als extra tas in een grotere draagtas.

  Goedkope plastic tasjes met logo bestellen

  Contact