Goedkope rugtas met naam

Heeft u het idee opgevat om goedkope rugtassen met naam te bestellen? Dan zit u bij de Promotassenwinkel goed. Deze artikelen zijn namelijk erg handig en volop verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Iedereen die weleens een dagje weggaat, naar school of naar het werk gaat, weet hoe handig deze producten zijn. Want men draagt ze namelijk uit het zicht op de rug en de handen zijn vrij voor het bekijken van bijvoorbeeld de smartphone. Wellicht is dit ook de reden dat u een goedkope rugtas met naam wilt kopen. Want het is ook nog eens een slimme manier om uw beeldmerk, slogan of logo bij voetgangers en passanten onder de aandacht te brengen.

De mooiste goedkope rugtassen met naam

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat bestsellers en goedlopende modellen zijn die ook nog een kwalitatief goed zijn. Voor het bedrukken gebruiken we ook nog eens de beste druktechnieken. Met professionele machines drukken wij werkelijk alles op alles. Onze goedkope rugtassen zijn afkomstig van goede fabrikanten die hun sporen in de promotiebranche hebben verdiend. En we bieden ook nog eens bekende merken, zoals Avenue, Zoom, Field & Co. Een goedkoper merk waar u op kunt zoeken is Bullet.

Uw eigen goedkope rugtas met naam

Omdat u uw eigen goedkope rugtas met een naam wilt inslaan, zoekt u natuurlijk wel de perfecte tas. Dat vindt u zeker in ons aanbod. Zoals de goedkope rugtas die u op kunt vouwen. Interessant is wellicht ook het materiaal, naast katoen is canvas, polyester en nylon beschikbaar. Er is zelfs een koelrug tas, die geïsoleerd is. Maar bekijk ook de basic rugtassen, de laptop rugtassen, de document rugtassen en de reis rugtassen. Voor het sporten zijn er zelfs rugtassen met drinkflessenvakjes. U kunt ze allemaal bewerken met naam, in tot wel 8 kleuren. En zelfs borduren is mogelijk.

Een voorstel krijgen?

U wilt natuurlijk wel weten of de kwaliteit echt zo is, als we omschrijven. Komt mijn logo wel recht op de tas, wordt er wel gedrukt met mijn bedrijfskleuren? En hoe is nu eigenlijk het materiaal van een goedkope rugtas. Gelukkig hoeft u geen grote gok te nemen. Want bent u eruit over welke goedkope rugtas u met naam wilt bewerken, dan sturen wij u geheel vrijblijvend een voorbeeld. Zo krijgt een voorstel van de mogelijkheden. 

Contact