Goedkope rugzak met opdruk

Wilt u een goedkope rugzak met opdruk voor uw bedrijf realiseren? Dat kan prima bij de Promotassenwinkel. We gaan allemaal wel eens de straat op, waarbij we behoefte hebben aan een handige tas. En dat zijn deze artikelen zeker, want we dragen ze ongemerkt op de rug, waardoor we onze handen vrij hebben. Praktisch als we deze direct kunnen pakken en het ook nog eens uw beeldmerk draagt. Want zo komt u onder de aandacht bij honderden passanten en reizigers. Ontdek de toegevoegde waarde voor uw bedrijf en kijk in het aanbod van goedkope rugzakken met eigen opdruk.

Moderne goedkope rugtassen met opdruk

Wij bieden u een gevarieerd assortiment van hoogwaardige promotieartikelen met opdruk. Hiervoor gebruiken we moderne machines waardoor uw gegevens haarscherp kunnen worden geprint. Zo maken we gebruik van zeefdruk en transferdruk, waarbij het mogelijk is om tot wel 8 kleuren te drukken. Onze goedkope rugzakken zijn afkomstig van gespecialiseerde bedrijven uit binnen- en buitenland. U vindt talloze merken, waaronder Avenue, Case Logic en Elleven. Het goedkope merk Bullet is ook rijk vertegenwoordigd.

Velerlei goedkope rugzakken met opdruk

U wilt een eigen soort goedkope rugzak met opdruk laten maken. Het is dan handig dat u uit vele designs, kleuren, uitvoeringen en materialen kunt kiezen. Zoals opvouwbare rugzakken, laptop- en tabletrugzakken, sport- en reisrugzakken en de gewone rugzakken voor alledaagse dingen. Misschien heeft u ook nog een voorkeur qua materiaal, dan is het fijn dat u kunt kiezen uit polyester, canvas, katoen of het goedkope nylon. Bekijk ook eens de duokleurige modellen of de strand, duffel en documentrugzakken. U kunt ze allemaal voorzien van een opdruk en ze zijn ook nog verkrijgbaar in diverse kleuren.

Beslissing gemaakt?

U heeft een product uitgekozen. Maar wat nu? U wilt eigenlijk wel zeker weten dat kwaliteit goed is, dat de kleur aansluit bij uw bedrijfskleuren en dat bedrukking scherp wordt. En hoe is het materiaal eigenlijk? Gelukkig lossen we deze vragen eenvoudig voor u op. U bestelt gewoon eerst een voorbeeld. Neem contact met ons op, dan sturen wij u een proefexemplaar van de goedkope tas die u met een opdruk wilt aanschaffen.

Contact