Goedkope rugzak trolleys bedrukken

Op zoek naar stevige, maar toch goedkope rugzak trolleys, die u kunt laten bedrukken? Of we nu lopen onder een stralende zon of een vriendelijk regenbuitje, met deze artikelen worden alle spullen optimaal beschermd. Bovendien zijn ze makkelijk te verplaatsen. U kunt ze zowel op de rug meenemen of aan de hand bij bijvoorbeeld een luchthaven. Zo'n fraai en handig ding vraagt om een uitstekende bewerking en goede toepassingsmogelijkheden. U komt goed voor de dag met een goedkope rugzak trolley van de Promotassenwinkel, die wij ook nog eens haarscherp voor u bedrukken.

Moderne goedkope rugzak trolleys bedrukken

Onze artikelen zijn van de hoogste kwaliteit. Daarnaast gaan we uiteraard met onze tijd mee. Zo kunt u smartphone, tablet of laptop veilig meenemen. Ook voor andere moderne apparatuur is voldoende ruimte. Met moderne druktechnieken, zoals zeefdruk en transferdruk, plaatsen wij uw beeldmerk of slogan. De goedkope rugtassen zelf zijn ook nog eens afkomstig van goede merken, zoals Slazenger, Avenue en Elleven. 

Welke goedkope rugzak trolleys laat u bedrukken?

Ze zijn zo handig, de combinatie van rugzak en trolley inéén. U wilt natuurlijk het leukste artikel uitzoeken Daarvoor kunt u eenvoudig een kijkje nemen in ons aanbod. U vindt hier de Wembley rugzak trolley met ruimte voor  een 15,5 inch laptop. Dit model heeft 2 wielen en een uitschuifbaar handvat. Ook is er een doorgang voor oortelefoons en kabel. Interessant is wellicht ook de Laptop 17 Inch rol rugzak. Deze is gemaakt van extra sterk polyester en heeft hideaway banden, de gevoerde schouderbanden zorgen ook nog eens voor een comfortabele draagmogelijkheid. Er zijn goedkope rugzak trolleys met meerdere compartimenten en die ook nog eens toegestaan zijn als handbagage. U kunt  alle modellen laten bedrukkken in kleine hoeveelheden.

Keuze gemaakt?

Het is een hele investering om deze artikelen als promotiemiddel aan te schaffen. Daarom wilt u graag de kwaliteit weten, hoe het materiaal eruit ziet, welke compartimenten er allemaal zijn en of onze bedrukking echt zo goed is als we zeggen. Geen nood. Vraag ons gewoon even om een voorbeeld van de tas die u heeft uitgekozen. Neem direct contact met ons op, dan sturen wij een proefexemplaar van goedkope rugzak trolleys die u wilt laten bedrukken.

Contact