Katoenen draagtas bedrukken goedkoop

Het is bijzonder rendabel om een katoenen draagtas te bedrukken en dat goedkoop te doen via de Promotassenwinkel. Tenslotte is het waardevol voor uw merk, omdat u de tas overal kunt tegenkomen. Op het strand, tijdens het shoppen of boodschappen doen of op weg naar het werk. Uw merk en logo worden hierdoor steeds bekender, veel mensen zien immers uw logo onderweg voorbij komen. Het is dan meteen duidelijk dat uw bedrijf een serieuze onderneming is. Want wie anders laat een katoenen draagtas goedkoop bedrukken? Niemand zegt dan nog nee tegen uw bedrijf.

Welke katoenen draagtas bedrukken, goedkoop in huis?

In ons assortiment ziet u een overzicht van goedkope katoenen draagtassen. Artikelen die allemaal te bedrukken zijn met uw eigen gegevens. In de hoogste drukkwaliteit. Raak geïnspireerd door de voordelige katoenen schouder- of draagtassen met korte of lange hengsel. Deze worden door heel veel mensen dagelijks gebruikt. Voor de boodschappen of sportkleuren. Daarnaast vindt u de meerkleurige katoenen draagtassen, de tablet katoenen draagtassen, de documenten-, rug-, picknick- koel of shopper draagtassen, die ook allemaal gemaakt zijn van sterk en robuust katoen. En ze zijn ook nog goedkoop te bedrukken met uw eigen logo. Kies uit de vele kleuren, modellen en designs. Leuk als relatiegeschenk, promotieartikel of als cadeau voor klanten.

Een katoenen draagtas bedrukken: goedkoop en simpel!

Het goedkoop bedrukken van uw katoenen draagtas is een simpele onderneming. U kijkt op uw gemak rond in onze webshop en kiest een leuke katoenen draagtas. In het rechter vak vult u de kleur in, het aantal en de drukposities, en u ziet meteen de prijs. Deze prijs is inclusief de te bedrukken logo en ook nog eens inclusief de verzendkosten. Zo weet u meteen wat u kwijt bent aan deze leuke investering.

Vraag om een tester!

Natuurlijk bent u geïnteresserd in de uiteindelijke kwaliteit van ons product. Per slot van rekening, hoe goedkoop ook, doet u wel een investering. U wilt daarom graag even zien hoe de stof eruit ziet, hoe de kleur is en hoe scherp de opdruk wordt. Hiervoor sturen wij u graag een tester. Zo kunt u op uw gemak het artikel testen en heeft u volledige zekerheid over uw investering. Bekijk ons aanbod en neem direct contact met ons op.

Andere klanten zochten ook op: Katoenen tas om zelf te bedrukken, Katoenen tassen 50 stuks, Katoenen tas met tekst kopen, Goedkope katoenen tassen bedrukken, Goedkope katoenen tassen onbedrukt, Katoenen tassen zonder opdruk, Goedkope rugtas bedrukken, Goedkope rugtassen bestellen, Katoenen tassen met print

 

Contact