Katoenen tas laten drukken

Een katoenen tas laten drukken als promotie voor uw bedrijf? Bij dePromotassenwinkel slaagt u voor deze onderneming. Met een strakke en nauwkeurige afbeelding van uw slogan of afbeelding zet u zichzelf vol in de schijnwerpers. En dat allemaal tegen gunstige prijzen, een snelle levering, gratis sample en drukproef. Genoeg redenen voor grote en kleinere bedrijven en organisaties om een katoenen tas te laten drukken. En in onze webshop is dat ook nog een gemakkelijk om te doen. U kunt namelijk filteren op prijs, materiaal en kleur, alles overzichtelijk gepresenteerd in afzonderlijke categorieën.

Een goede katoenen tas laten bedrukken

U kiest uit ons breed aanbod van verschillende modellen, kleuren, materialen, sterktes en designs. Zo kunt u een katoenen tas laten drukken die aansluit bij het gebruik, bij uw budget en bij uw bedrijfsstijl. U kunt zoeken uit standaard, stijlvol en luxe exemplaren.

Een leuke katoenen tas bestellen

Enkele van onze bestsellers zijn de katoenen tas met korte hengsels of met lange hengsels. Er zijn echter ook modellen die gecombineerd zijn met andere materialen. De katoenen tas met kurkpaneel is hier een goed voorbeeld van. De two-block and three block modellen zijn uitgevoerd in twee en in drie kleuren. Een katoenen tas kunt u laten bedrukken aan 1 zijde of aan beide zijdes, afhankelijk van het model. In 1, 2, 3 of een 4 kleurenprint. Op aanvraag is een full colour print mogelijk. Zelf uw tassen ontwerpen, dat kan met de custom made aanvraag.

Gedegen kwaliteit

Wanneer u eenmaal een katoenen tas laat drukken, dan wilt u zeker zijn van onze kwaliteit. U wilt immers langdurig uw logo onder de aandacht van klanten en relaties brengen. Dit volstaat alleen met goede kwaliteitsmodellen. Die reden geven wij u om bij dePromotassenwinkel uw aankoop te plaatsen. Want een katoenen tas laten wij drukken door gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor ontvangt u de hoogst mogelijke kwaliteit. Neem de proef op de som door simpelweg uw gegevens in te vullen bij de offerte- of de sampleaanvraag. Ook kunt u rechtstreeks mailen. Wij antwoorden direct.

Andere klanten zochten ook op: Ecologische katoenen tassen bedrukken, Katoenen eco tassen bedrukken, Katoenen tas bedrukken, Katoenen tas met foto, Katoenen canvas draagtassen bedrukken, Katoenen tassen bedrukken, Katoenen tas bedrukken goedkoop, Katoenen tas bedrukken 10 stuks, Katoenen tas onbedrukt, Katoenen tassen laten bedrukken

 

Contact