Katoenen tas met tekst

Katoenen tas met tekst maken

Een leuke katoenen tas met tekst bestellen? Bekijk ons assortiment katoenen draagtassen, schoudertassen, rugtassen en strandtassen. U kunt kleine of grote katoenen tassen met tekst bestellen. Schoudertassen draagt u over de schouders en hebben lange hengsels. De draagtassen hebben kortere hengsels. Een tas is een goed alternatief voor plastic tassen. U kunt deze tassen immers altijd weer gebruiken. Zo vermindert onze plastic afval berg. Een katoenen tas is uitstekend te bedrukken, niet alleen met tekst, maar ook met een logo. Het is zelfs mogelijk om aan beide zijden van de tas informatie te plaatsen.

Katoenen tas met tekst

Katoenen draagtas met tekst bestellen

Een draagtassen met tekstbedrukking wordt in de hand gedragen, deze tassen zijn voorzien van korte hengsels. Soms in hetzelfde materiaal van de tas, soms in een ander materiaal. Ook zijn er tassen waarvan de hengsel in een andere kleur is, dit maakt de tas iets speelser. Er is voldoende keuze om een leuke, pakkende tekst op een tas te plaatsen. Ontdek bijvoorbeeld eens:

- goedkope gekleurde draagtassen met korte hengsels
- shoppybag van 100% katoen
- katoen canvas tas impo, van zeer stevig katoen
- katoenen linnen strandtas Flamingo, met voordruk

Katoen heeft als voordeel dat het goed bedrukbaar is voor gedetailleerde logo's. Teksten kunnen in allerlei lettertypes worden geplaatst. Alle lettertypes uit word zijn standaard beschikbaar. Heeft u een bijzonder lettertype op het oog, dan ontvangen we graag het font.

Katoenen tas voor om de schouders

Een katoenen tas voor om de schouders wordt een schoudertas genoemd. Deze tassen hebben langere hengsels. Ook hierin is veel keuze. We adviseren een van de volgende tassen:

- 100% katoenen schoudertas 140 gram, in heel veel kleuren leverbaar
- schoudertas Two in duocolor uitvoering
- shopping schoudertas Moldi
- boodschappentas katoen en jute, een combinatie van twee materialen

Natuurlijk is er veel meer keuze. Bekijk rustig alle mogelijkheden en kies uw favoriete model. Stuur uw druktekst in, we maken geheel vrijblijvend een drukproef, die u vervolgens via de mail ontvangt.

Voordelen van een katoenen tas

Katoen is een natuurlijk materiaal en wordt gemaakt van de katoenplant. Het witte, pluizige deel van de plant wordt tot garen gesponnen. Katoen is een sterk materiaal en heeft de volgende voordelen:

- katoen is een fijn en prettig aanvoelend materiaal
- katoen is een natuurlijk materiaal
- katoen is sterk en in verschillende grammages leverbaar
- katoen neemt vocht op, kan ook als nadeel worden beschouwd
- katoen kan gewassen worden

Natuurlijk zijn er ook nadelen aan katoen:

- de kleur kan naar verloop van tijd bleker worden
- katoen kreukt sneller, zeker na een wasbeurt is het noodzakelijk om de tas licht te strijken

U bestelt al een mooie katoenen tas met tekst vanaf 50 stuks. Deze tassen zijn al beschikbaar voor onder de euro. Een tekst wordt doorgaans in één kleur geplaatst. Vraag eens een gratis sample aan om de tas te testen.

Fairtrade of eco katoenen tas

Wanneer u een fairtrade tas bestelt, draagt u bij aan de werkomstandigheden van de katoenplukkers. Deze tassen zijn voorzien van een fairtrade label. Een fairtrade label wordt niet zomaar gegeven. Hiervoor dient toestemming te worden gegeven. Naast fairtrade is er ook eco katoen. Bij eco katoen worden ook de omstandigheden van teelt en pluk gecontroleerd. In onze shop vindt u diverse mogelijkheden. Uiteraard staan we altijd klaar voor uw vragen. U kunt ons bellen, met ons mailen of met ons chatten. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen.

Contact