Katoenen tas met tekst kopen

Het is leuk om katoenen tassen met tekst te kopen. Het is namelijk een artikel dat lonend is voor uw merk, slogan of bedrijfslogo. Deze wordt bij het gebruiken van de tas namelijk steeds bekender. Wanneer een katoenen tas vaak gebruikt wordt, dan is het meteen duidelijk dat uw bedrijf een serieuze zaak is. En wie anders kan op professionele wijze uw katoenen tas met tekst bewerken dan de Promotassenwinkel. Bovenal als u uw aankoop terugziet op een concert, buitenactiviteit of in de stad. We tonen u graag ons aanbod.

Welke katoenen tas met tekst gaat u kopen?

U ziet in onze webshop diverse originele ideeën voor het aankopen van katoenen tassen. Deze zijn allemaal te voorzien van uw eigen tekst, geplaatst in de hoogste kwaliteit. Opvallend zijn de oersterke katoenen tassen die geschikt zijn voor het zwaardere werk. U kunt bijvoorbeeld tijdens de boodschappen zwaardere flessen hierin kwijt. De katoenen rugtassen kunt u meenemen tijdens een fietstocht of bij een verkenning van een stad. Daarnaast vindt u de bestseller modellen, de katoenen canvas tassen, de katoenen shoppers en de katoenen documententassen. Allemaal te voorzien van uw eigen tekst en ook nog eens te kopen in vele kleuren en modellen. Een leuk bedrijfsgeschenk, promotiemiddel of aardigheidje voor belangrijke klanten.

Een katoenen tas met tekst kopen: heel gemakkelijk!

Het kopen van een katoenen tas met tekst is heel gemakkelijk. U scrollt en klikt eenvoudig in onze webshop naar de perfecte katoenen tas. U vindt bij ieder product uitgebreide productspecificaties. En aan de rechterkant bevindt zich het venster met bestelmodule, samplemodule en offertemodule. U vult uw aantal in, het aantal drukkleuren van de tekst en u ziet meteen de prijs inclusief de instelkosten en de gewenste tekst. Wanneer u uw aflever- en factuurgegevens invult rond u uw aankoop af door op verzenden te klikken. Bijkomend voordeel, de verzendkosten zijn geheel gratis.

Vraag om een proefexemplaar!

Natuurlijk bent u benieuwd hoe de kwaliteit is van ons aanbod, voordat u tot koop overgaat. U zou graag de stof eens willen voelen en de diepte van de kleuren willen zien. En hoe scherp de opdruk kan worden. Hiervoor sturen wij u graag een proefexemplaar. Zo weet u dat u met zekerheid een goede investering doet. Bekijk meteen ons aanbod en vul de gratis sampleaanvraag in. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen d.m.v. telefoon, mail en chat.

Andere klanten zochten ook op: Katoenen tas om zelf te bedrukken, Katoenen tassen 50 stuks, Goedkope katoenen tassen bedrukken, Katoenen draagtas bedrukken goedkoop, Goedkope katoenen tassen onbedrukt, Katoenen tassen zonder opdruk, Goedkope rugtas bedrukken, Goedkope rugtassen bestellen, Katoenen tassen met print

 

Contact