Katoenen tassen 50 stuks

Het loont om uw eigen katoenen tassen bij 50 stuks te bestellen en ook te bedrukken. Het is een leuk promotie-item of geschenkartikel dat breed inzetbaar is en waardevol is voor uw merk of uw gebruiksideeën. Wanneer u het laat bedrukken wordt uw merk steeds bekender naarmate uw katoenen tassen vaker gebruikt worden. Mensen zien onderweg uw logo, slogan of bedrijfsgegevens op een stijlvolle katoenen tas. Misschien wel in de stad, bij een muziekfestival of op een beurs. Zo is het meteen duidelijk dat uw bedrijf kenbaar in beeld is. En waar kunt u beter katoenen tassen per 50 stuks bestellen of bedrukken dan de Promotassenwinkel. Want tegen ons aanbod zegt u absoluur geen nee.

Welke katoenen tassen gaat u bij 50 stuks bestellen?

Natuurlijk kunt u originele katoenen tassen bewerkt of onbewerkt bestellen. Ze zijn allemaal te bedrukken maar u kunt ze ook plain afnemen. Inspirerend zijn de voordelige katoenen tassen met één groot open hoofdvak en lange hengsels, die eenvoudig overal mee naar toe te nemen is. Stijlvol is de Three block katoenen tas die zowel erg mooi in design is met een opdruk, maar ook zonder, door de leuke indeling van de kleurenblokken. Daarnaast vindt u de basic modellen, de uitvoeringen met korte of lange hengsels, en de extra sterke katoenen tassen. Of u nu schouder- of draagtassen van katoen kiest, het kan allemaal bij 50 stuks. De keuze is ruim, in kleuren, sterkte, groottes en designs. Leuk als geschenk, cadeau of voor uw eigen idee.

Een katoenen tassen per 50 stuks bestellen: gemakkelijk en voordelig!

Het bestellen van katoenen tassen onbewerkt of om te bedrukken is gemakkelijk. U kijkt eenvoudig rond in onze shop en zoekt een voordelige of luxe katoenen tas. In het rechter venster vult u de kleur in, waarna u direct de prijs met bewerking of soms zonder bewerking ziet. U kunt de mogelijkheid voor de print aanklikken, zelfs de positie, het aantal drukkleuren en u heeft meteen een compleet prijsoverzicht. Zelfs bij 50 stuks. En overweegt u een tas met een hogere startafname dan bevindt zich in hetzelfde venster de offertebutton. U kunt hier eenvoudig bij 50 stuks de prijs opvragen.

Vraag om een sample!

U wilt niet over een nacht ijs gaan, want het is toch een promotiemiddel dat goed werk voor u gaat doen. U bent daarom nieuwsgierig naar de kwaliteit, de kleur en het gebruiksgemak. We sturen u daarom graag een sample. Zo heeft u volledige zekerheid voordat u tot aanschaf overgaat. U kunt nu ons aanbod bekijken en naar wens direct contact met ons opnemen. 

Andere klanten zochten ook op: Katoenen tas om zelf te bedrukken, Katoenen tas met tekst kopen, Goedkope katoenen tassen bedrukken, Katoenen draagtas bedrukken goedkoop, Goedkope katoenen tassen onbedrukt, Katoenen tassen zonder opdruk, Goedkope rugtas bedrukken, Goedkope rugtassen bestellen, Katoenen tassen met print

 

Contact