Katoenen tassen bedrukken kleine aantallen - lage afname katoenen tas

Ontdek ons veelzijdig aanbod in katoenen tassen die u in kleine aantallen kunt laten bedrukken. Een kleine afname aan bedrukte tassen van katoenen voorkomt grote voorraden, die wellicht veel ruimte innemen. Ook bij lage oplages profiteert u van voordelige drukprijzen. Om de prijs-kwaliteitsverhouding zo scherp mogelijk te houden maken we gebruik van staffelprijzen. De kleinste minimale aantallen beginnen, afhankelijk van het model, bij 50, 100, 250 stuks. Tassen van katoen zijn stevig en gemaakt van natuurlijk materiaal dat luchtdoorlatend is. Uw klant zal met plezier een tas bedrukt met uw logo winkelen, boodschappen halen of voor een andere gelegenheid gebruiken.

De nieuwste katoenen tassen bedrukt in lage oplages

In onze online winkel vindt u de allernieuwste modellen en kleuren. Katoenen rugtassen, draagtassen en schoudertassen. Elk type tas overzichtelijk gepresenteerd met alle productgegevens. Bij elk artikel kunt u de gewenste minimale oplage invullen, een offerte vragen of meteen bestellen. Daarnaast vindt u ook eco of duurzame tassen, ook deze kunt u in kleine oplages bestellen.

Katoenen draagtas klein aantal

Van goedkope tot stevige katoenen tassen

U kunt kiezen uit diverse kwaliteitstassen. Zo zijn er goedkope en zeer stevige katoenen tassen die u kunt laten bedrukken. Des te hoger de m/g2 dichtheid des te hoger de kwaliteit van de tassen. Duurdere kwaliteitstassen kunt u meestal in nog kleinere afnames bestellen. Vaak geldt, des te duurder de tas, des te lager de minimale af te nemen oplages. Komt u niet uit met onze aantallen, vraag dan een offerte op maat. We komen graag aan uw wensen tegemoet.

Katoenen schoudertas klein aantal

Van standaard opdruk tot full colour opdruk

Voor ons is het simpel om tassen te bedrukken met uw logo of reclame. We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van katoenen tassen. Kleine aantallen tassen worden doorgaans met zeefdruk of tamondruk gedrukt. Wanneer logo's te gedetailleerd zijn, stappen we over op een druktechniek die details beter kan weergeven. Wist u dat u ook foto's, illustraties en afbeeldingen kunt laten bedrukken? Hiervoor hebben we een beperkt aanbod, maar het is wel een manier om uw bedrijf kleurrijk op de kaart te zetten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Vraag gratis een sample van uw favoriete tas of laat een drukproef maken. Ziet u uw klant al flaneren met een tas, bedrukt met uw logo?

Katoenen rugtas klein aantal

Katoenen tas kleine afname

Contact