Katoenen tassen bestellen

Katoenen tassen bestellen met een hoge attentiewaarde? Unieke promotieartikelen die u zo kunt weggeven of kunt presenteren met uw bedrijfsinformatie. Een product die maandenlang en zelfs jarenlang kan worden gebruikt. Zonder verdere beslommeringen, en dat allemaal voor scherpe prijzen met snelle leveringen. En wanneer u het vakkundig aanpakt, bezorgt u uw klant een artikel waar ze graag gebruik van maken. Depromotassenwinkel maakt dit allemaal mogelijk. Of u nu katoenen tassen gaat bestellen als verpakking of als merkherkenning.

Welke katoenen tassen gaat u bestellen?

U kunt bij ons talloze katoenen tassen bestellen en eventueel bewerken met gegevens. Wij leveren 90% van onze modellen in elke hoeveelheid. Naast katoenen draag- en schoudertassen is er een enorme keuze in gebruiksmogelijkheden voor op het strand, om te koelen, om op te vouwen, voor uw laptop of tablet en voor de dagelijkse boodschappen. De meest bijzondere katoenen tassen zijn wellicht de milieuvriendelijke. Waarbij u oog heeft voor mens en milieu. Met plezier dit artikel gebruiken, daar draait het om en dat u deze ook nog een voordelige kunt bestellen is dan mooi meegenomen.

Hoe katoenen tassen te bestellen?

Het bestellen van katoenen tassen is kinderspel. U kiest simpelweg een fraai artikel uit die past bij uw doelgroep, bedrijf en budget. Wilt u de tas laten bewerken dan stuurt u bij de bestelling uw handelsmerk mee. Tijdens het invullen van oplage, eventueel de printkleuren, ziet u direct de prijs. Dit is ook nog eens inclusief verzendkosten. U ontvangt in uw mailbox de bevestiging. Binnen 3 werkdagen heeft u uw artikel in huis. Bij een bewerking ontvangt u binnen 2 werkdagen de filmproef.

Bestellen van kwaliteitsmodellen

DePromotassenwinkel heeft een jarenlange ervaring in het bewerken en leveren van een gevarieerd assortiment. Dit maakt dat u katoenen tassen kunt bestellen van hoge kwaliteit. Dankzij ons groot netwerk, goede verstandshouding met alle fabrieken, moderne printmachines kunt u terecht voor allerlei tassen in verschillende uitvoeringen, modellen, kleuren en sterktes. Ons kwaliteit wordt gewaardborgd door het voldoen aan Europese richtlijnen en ons eigen visie. Merken die u ongetwijfeld wel eens voorbij heeft zien komen, Slazenger, Toppoint, Ogio of Elleven, zijn ruim vertegenwoordigd. Kijk naar onze katoenen tassen onder de verschillende categorieën, voor elk gebruiksgemak vindt u daar wel iets. En bestellen, kan gewoon online. 

 

Andere klanten zochten ook op: Goedkoopste katoenen tassen, Katoenen tas lang hengsel bedrukken, Katoenen tas kort hengsel bedrukken, Katoenen tassen kleine oplage, Katoenen tas laten maken, Katoenen tassen met logo, Katoenen tassen met opdruk, Katoenen tassen met tekst

Contact