Katoenen tassen laten bedrukken

Katoenen tassen laten bedrukken en meegeven aan klanten zorgt voor een unieke verspreiding van uw bedrijfsgevens. U vergroot hiermee uw naamsbekendheid en tegelijkertijd toont u uw sympathie voor de klant of relatie. Wekenlang, maandenlang, zelfs jarenlang. Pak het professioneel aan en profiteer van scherpe prijzen, snelle leveringen en haarscherpe printmogelijkheden. Of u katoenen tassen nu laat bedrukken als verpakkingsmateriaal, promotiemiddel of een andere aanwendig, samen met dePromotassenwinkel komt u tot een goede aankoop. Wij maken bijna alles mogelijk.

Welke katoenen tassen gaat u laten bedrukken?

U kunt bij ons legio katoenen tassen bestellen en laten bedrukken. Wij leveren deze in verscheidene uitvoeringen. U kunt katoenen tassen met lange, korte, houten of aluminium hengsels bestellen. U kunt de tas aanwenden voor diverse draagtaken, zo zijn er strand-, koel, opvouwbare-, laptop- en boodschappentassen. De rugtassen zijn makkelijk over de schouders te slaan en hebben diverse extra toepassingen, waaronder ruimte voor het meenemen van drinkflesjes. In de zomer kunt u met koel- of strandtassen opvallen, de rest van het jaar zijn alle overige modellen geschikt voor expansie van uw gegevens. Naast katoen, is ook het extra sterke canvas katoen beschikbaar.

Hoe uw katoenen tassen laten bedrukken?

Voor u is het laten bedrukken van katoenen tassen heel eenvoudig. U zoekt gewoon het mooiste product uit dat past in uw budget, bij uw huisstijlkleuren en bij uw bedrijfsuiting. Tijdens het invullen van de oplage, het aantal drukkleuren en de te bedrukken posities, ziet u direct uw prijs. Stuur meteen uw afbeeldingen mee en wij zetten dit om naar een geheel eigen product.

Bedrukken in de hoogste kwaliteit

DePromotassenwinkel heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het bedrukken van katoenen tassen en andere relatiegeschenken. Wij beschikken over een enorme expertise, aanbod, netwerk en middelen. Wij bedrukken in de hoogste kwaliteit dankzij onze gespecialiseerde drukmachines, en dat op tassen van hoge kwaliteit. Deze zijn ontworpen door de beste fabrieken in Nederland, Duitsland, Polen en zelfs Turkije. Een merk dat u ongetwijfeld kent is Slazenger. Maar ook andere tassen, van biologisch katoen tot canvas katoen, moet u echt even in onze shop bekijken.

Andere klanten zochten ook op: Ecologische katoenen tassen bedrukken, Katoenen eco tassen bedrukken, Katoenen tas bedrukken, Katoenen tas laten bedrukken, Katoenen canvas draagtassen bedrukken, Katoenen tassen bedrukken, Katoenen tas bedrukken goedkoop, Katoenen tas bedrukken 10 stuks, Katoenen tas onbedrukt, Katoenen tas met foto

 

Contact