Katoenen tassen laten bedrukken met logo

U hoeft niet verder te zoeken naar katoenen tassen, De promotassenwinkel is gespecialiseerd in het bedrukken van schouder-, draag- en rugtassen. U treft in onze webshop allerlei soorten tassen, van 100% katoen, van bio katoen en zelfs van canvas. Goedkope, stevige en luxe tassen die u uw klant kunt meegeven. Een tas bespaart niet alleen het milieu, maar is tegelijkertijd een krachtig middel om uw logo langs de weg te brengen. Ontdek winkeltassen, shoppers, fruittassen,standtassen en rugtassen. U kunt een katoenen tas als draagtas of als schoudertas bestellen. We hebben een ruime keuze in tassen met korte en met lange hengsels.

Bestel unieke katoenen tassen

Een stijlvolle tas voor uw zaak, met uw eigen logo. Dat maakt een katoenen tas uniek. Of u nu een goedkope of duurdere variant aanschaft. U kiest de tas die past bij uw doelgroep en uw product. Ook speelt uw bedrijfsuitstraling een rol bij uw keuze. Een tas kan ook als promotieartikel dienen. Op een beurs is het altijd handig om tassen uit te delen, omdat er vaak veel folders en andere informatie wordt weggegeven. Onze tassen zijn leverbaar in veel stijlen, formaten en kleuren. Kies een kleur die past bij uw huisstijl, om merkherkenning te vergroten. Zoek gericht op:

- 80 grams katoenen tassen
- 110 grams katoenen tassen
- 140 grams katoenen tassen
- katoenen tas met lange hengsels
- katoen tas met korte hengsels
- kleine katoenen tassen
- grote shoppers

De meeste tassen zijn verkrijgbaar in één kleur. Er zijn ook tweekleurige modellen. Of modellen waarbij twee materialen zijn verwerkt. Bestellen is mogelijk vanaf doorgaans 50 of 100 stuks. Voor de late beslisser kunnen we een aantal modellen supersnel leveren. Overleg met ons over deze mogelijkheden.

Katoenen tassen bij de promotassenwinkel laten bedrukken

Voordat u katoenen tassen laat bedrukken kunt u gebruik maken van de (gratis) sampleaanvraag. Vanaf een afbeelding is de kwaliteit moeilijk af te lezen. En misschien zegt  de term 80 grams katoen u wel helemaal niets. Wanneer het artikel naar wens is, kunt u starten met de bestelling. Stuur uw logo en druktekst in. Aan de hand van uw wensen maken wij de digitale filmproef op. Een katoenen tas kan enkelzijdig, maar vaak ook dubbelzijdig bedrukt worden. U kunt aan beide zijden dezelfde opdruk plaatsen, maar dit kan ook een wisselende opdruk zijn. Katoenen tassen drukken we met zeefdruk of transferdruk. Bestaat uw logo uit veel kleuren, dan adviseren wij transferdruk. Uiteraard adviseren wij u altijd de meest passende druktechniek. 

De kwaliteit van katoenen tassen

Een katoenen tas wordt gemaakt van katoen. Katoen wordt gesponnen van het witte dons van de katoenplant. Des te dichter de weving des te steviger is de tas. Een tas met een dichtere weving is duurder dan een tas met een basisweving. De basisweving is doorgaan 80 grams. Des te hoger het getal boven de 80 gram, des te beter is de kwaliteit en duurzaamheid van de tas. Katoen heeft voor- en nadelen. Als voordeel noemen we:

- uitstekende weergave van logo met details
- natuurlijke stof
- wasbaar

Als nadeel:

- kreukt snel
- neemt snel water op
- kleur vervaagt na verloop van tijd

Zoek samen met ons de perfecte tas. We helpen u graag door het sturen van samples. Ook kunt u altijd een gratis drukproef bij ons aanvragen. Ook kunt u bij ons terecht voor logo-hulp. Stel al uw vragen aan één van onze medewerkers, zij staan alle werkdagen voor u klaat.

Contact