Geen filteropties mogelijk

KERST tassen

Dit is de mooiste tijd van het jaar, maak een cadeau specialer en laat kerst tassen bedrukken met logo. Juist in deze tijd hebben we meer dan ooit de behoefte om een beloning de moeite waard te maken. Wilt u dit jaar honderd procent blije klanten of medewerkers, verpak uw geschenken in onze mooie kersttassen. Het eerste voorwerk hebben wij al gedaan. U vindt diverse modellen die al zijn uitgerust met een mooi kerstmotief. Rugtassen, papieren tassen of verpakkingstassen, u vindt het allemaal. Bekijk ook eens de mooie vilten tas met kerstboomdecoratie. U kunt de tassen gebruiken als geschenkverpakking, maar natuurlijk ook vullen met cadeautjes voor uw medewerkers. De tassen zijn herbruikbaar. Plaats eventueel nog een mooie reclame.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
    Geen resultaten gevonden.
Per pagina:

KERST tassen

Mooi assortiment kerst tassen

Extra waardering in een mooie, en toch ook bijzondere, tijd. Breng kerst opvallend en vrolijk thuis bij uw klant. Cadeaubonnen, luxe adventskalenders, bijzondere geschenken, u kunt ze mooier weggeven in een leuke kersttas. Er is van alles mogelijk. Ontdek de bijzondere modellen:

● vilten tas met kerstboomhanger
● papieren tas met kerstmotief
● rugtas met kerstman
● draagtas met Merry Christmas tekst
● luxe goudkleurige rugtas met stermotief

Natuurlijk kunt ook een andere tas kiezen en deze laten voorzien van een kerstgerelateerde opdruk. Ook zijn er speciale wijntassen voor kerst. Bestellen is mogelijk v.a. kleine aantallen. Naast de voordruk is er ruimte voor het bedrukken van een eigen logo of tekst. Meerkleurdruk is daarbij ook mogelijk. U regelt alles snel en simpel online, maak gebruik van onze handige bestelmodule.

Verpak kerstcadeaus door mooie kerst tassen te bedrukken

Promoot uw bedrijf nog beter en professioneler door kerst tassen te bedrukken. Een cadeau wordt zo nog specialer, de ervaring van het cadeau wordt zo vergroot. Geven draait tevens om emotie, een mooie verpakking draagt daar zeker aan bij. Alle artikelen zijn te voorzien van uw logo. We kunnen dit realiseren door gebruik te maken van verschillende drukmachines. Welke druktechniek we gebruiken is afhankelijk van het materiaal. Zo kunt u kiezen uit vilten, papieren, non woven en katoenen kerst tassen. Elk materiaal vergt de juiste behandeling. Stuur uw logo eens in. Door middel van een gratis drukproef tonen wij u de drukmogelijkheden. Op de drukproef ziet u namelijk uw logo in de juiste huisstijkleuren, op de meest geschikte positie en in de gewenste drukgrootte. Soms is zelfs dubbelzijdige druk mogelijk. 

Tijd voor elkaar, tijd voor u

Kerst is dé periode waarbij we meer tijd voor elkaar hebben. Gezellig samen kerst vieren met lekker eten en de mooiste kerstgeschenken. Tijd voor gezelligheid, tijd voor elkaar. Voordat u echter kerst tassen bestelt hebben wij alle tijd voor u. We helpen u graag bij het maken van een gerichte keuze. Maat- en drukwerk is onze kracht. U kunt daarom veel van ons verwachten:

● gevarieerd assortiment vanaf lage startafnames
● gratis sample aanvraag mogelijkheden
● snelle offerte aanvraagbutton
● snelle levertijden
● altijd de voordeligste prijs
● oplopende kortingen
● hulp bij het ontwerp en veranderen van logo
● gedegen advies

De laatste weken voor kerst is meestal een drukke periode. U wilt werknemers en klanten belonen voor het afgelopen jaar. Bestel uw kersttassen tijdig. De laatste weken kan het onverwacht heel erg druk zijn, waardoor levertijden soms iets uitlopen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om alles op tijd te leveren. Daarom overleggen we altijd met u, en staat een levertijd eenmaal vast, dan zal dit niet meer veranderd worden.