KleurPrijs

t/m

Klein aantal documententassen bedrukken

Het kan praktisch en voordeliger zijn om kleine aantallen documententassen te laten bedrukken. Vooral bij een incidentele promotie is het verstandig om een kleine hoeveelheid af te nemen. Ook kunnen kleine aantallen goed van pas komen bij een kleine doelgroep die de tassen effectief gebruiken. Bij dePromotassenwinkel kunt u daarom uitstekend terecht voor afnames die starten vanaf 5 stuks. Naar keuze per kleur of in full colour te bedrukken met logo of bedrijfsgegevens. Kies uit verschillende kleuren, materialen en designs. Voordat wj gaan drukken ontvangt u altijd een drukproef via de mail.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • Milo goedkope documententas 600D polyester 39 x 30 x 40 cm

  Milo documententas 600D polyester bedrukken

  € 1,10 bij 1.000 stuks
  € 1,90 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Milo goedkope documententas 600D polyester 39 x 30 x 40 cm

  Milo goedkope documententas 600D polyester 39 x 30 x 40 cm

  € 1,10 bij 1.000 stuks
  € 1,90 vanaf 50 stuks
 • Documententas DocuTravel

  Documententas DocuTravel

  € 2,61 bij 10.000 stuks
  € 3,50 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Documententas DocuTravel

  Documententas DocuTravel

  € 2,61 bij 10.000 stuks
  € 3,50 vanaf 50 stuks
 • Nantes multifunctionele documententas polyester 39 x 30 x 8 cm

  Nantes multifunctionele documententas polyester bedrukken

  € 3,00 bij 500 stuks
  € 4,48 bij 25 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Nantes multifunctionele documententas polyester 39 x 30 x 8 cm

  Nantes multifunctionele documententas polyester 39 x 30 x 8 cm

  € 3,00 bij 500 stuks
  € 4,48 vanaf 25 stuks
 • Tangram multifunctionele documententas polyester 38 x 30 x 8 cm

  Tangram multifunctionele documententas polyester bedrukken

  € 4,43 bij 250 stuks
  € 8,69 bij 10 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Tangram multifunctionele documententas polyester 38 x 30 x 8 cm

  Tangram multifunctionele documententas polyester 38 x 30 x 8 cm

  € 4,43 bij 250 stuks
  € 8,69 vanaf 10 stuks
 • Polyester schoudertas Metro

  Polyester schoudertas Metro

  € 5,03 bij 10.000 stuks
  € 6,52 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  Polyester schoudertas Metro

  Polyester schoudertas Metro

  € 5,03 bij 10.000 stuks
  € 6,52 vanaf 50 stuks
Per pagina:

Klein aantal documententassen bedrukken

Aanbod in kleine aantallen documententassen

Groot inkopen is vaak voordelig, maar soms heeft u voor uw promotieactie maar een klein aantal documententassen nodig. En die wilt u wel graag zo voordelig mogelijk inkopen. Is uw promotiebehoefte niet zo groot, dan kunt u bij ons uitstekend terecht voor aantallen die ruim beneden de 100 stuks blijven. De beste keuze verschilt per situatie. Heeft u een beperkt budget dan kunt u eens kijken bij voordelige documententassen. Wilt u uw medewerkers professioneel op klantenbezoek sturen, dan zoekt u kwaliteitstassen met meer gebruiksmogelijkheden. Ontdek documententassen van verschillende materialen. U kunt terecht voor polyester, leren en vilten documententassen. Uw keuze kunt u ook richten op milieuvriendelijke exemplaren. Zo treft u modellen aan van RPET vilt en RPET polyester. Stevige documententassen die gemaakt zijn van ingeleverde PET-flessen, waarbij verspilling van materialen wordt tegengegaan. Kleine aantallen stellen u ook in de gelegenheid om te experimenteren. Valt de gekozen documententas in de smaak bij de gebruiker of kleven er nadelen aan in gebruiksgemak? Bij een volgende bestelling kunt u deze feedback gebruiken bij de aanschaf van een nieuw model. Ontdek ruime toepassingsmogelijkheden, waarbij u ook een laptop of tablet kunt vervoeren. Belangrijk papierwerk kunt u het veiligst vervoeren in stevige documenttassen. Bekijk dan het assortiment polyester documenttassen. Polyester is namelijk slijtvast, sterk en kleurbehoudend. En het is zelfs waterafstotend.

Klein aantal documententassen bedrukken

Een kleine hoeveelheid documententassen kan uitstekend bedrukt worden met logo of tekst. Het aantal is dus niet van invloed op de drukmogelijkheden. Kleine aantallen kunnen per kleur gedrukt worden met zeefdruk, en full colour middels digitale transferdruk. Bij deze laatste druktechniek is het mogelijk om afbeeldingen en kleurrijke illustraties te plaatsen. Stuur uw logo of ontwerp eens in. Onze grafische afdeling gaat graag voor u aan de slag. En zodra u tevreden bent met ons voorstel beginnen we aan het drukproces. Uiteraard ligt de drukprijs voor kleine aantallen hoger dan bij grote aantallen. Bent u zeker van uw zaak, dan kunt u eens overwegen om een staffel hoger te bestellen. Dit kan qua kosten zeer aantrekkelijk zijn. Wilt u eerst nagaan of de documententassen effect hebben op uw promotiebeleid, begin dan met de laagste staffel. Nadien kunt u eenvoudig een herhaalbestelling plaatsen. 

Inzetbaarheid van kleine hoeveelheden documententassen

Documententassen kennen een veelzijdig gebruik, ook wanneer u kleine aantallen laat bedrukken. U kunt documenten tassen aanschaffen voor:

- werknemers, bij gebruik tijdens klantenbezoek
- zakelijke bijeenkomsten, zoals een seminar of trainingssessie
- een welkomstcadeau aan een nieuwe klant of medewerker
- persoonlijk gebruik
- een weggeefartikel voor donateurs of vrijwilligers

U kunt een documententas nog specialer maken door items toe te voegen. Bij een zakelijke bijeenkomst kunt u alvast het programma of lezingsmateriaal toevoegen. Of steek andere personaliseerde items zoals een balpen of notitieboek in, wat de tas nóg aantrekkelijker maakt. Is de tas onderdeel van een cadeau of speciale gelegenheid, dan kunt u zelfs nog een cadeaubon toevoegen.

Gratis drukproef of proefexemplaar

Een belangrijke stap naar het bestellen van bedrukte kleine aantallen documententassen is het aanvragen van een proefexemplaar of een digitale drukproef. Met een proefexemplaar heeft u zicht op het ontwerp, de kleur en de functionaliteit van de tas. Zo weet u zeker dat de tas voldoet aan uw ideeën. Bent u van plan om een logo of tekst te laten drukken, dan bezorgen we u via de mail een digitale drukproef. Controleer deze drukproef zorgvulding en breng indien noodzakelijk wijzigingen aan. Bent u helemaal tevreden met de weergave van uw drukwensen, dan geeft u goedkeuring voor productie.