Koeltas laten bedrukken

Het loont om uw eigen koeltas te laten bedrukken. Natuurlijk: het is leuk, maar het is vooral ook waardevol voor uw merk. Deze wordt steeds bekender naarmate uw koeltas vaker gebruikt wordt. Dan zien mensen uw logo, slogan of bedrijfsnaam op een professionele koeltas. Misschien op het strand, bij een concert, buitenevenement of andere bijeenkomst. Dan is het meteen duidelijk dat uw bedrijf een serieuze zaak is. Wie anders laat zijn eigen koeltassen bedrukken? Wie zegt dan nog nee tegen uw merk?

Welke koeltas laten bedrukken?

In ons assortiment ziet u zeer originele koeltassen. Deze zijn allemaal te bedrukken in de hoogste kwaliteit. Inspirerend zijn de verticale koeltas waarin een fles van 1,5 liter past, de grote opvouwbare koeltas die op te vouwen is tot klein etuitje, de stevige koeltas die eenvoudig te bevestigen is op een fiets en het bidonkoeltasje voor sporters. Hiernaast vindt u de Basic koeltas, Caddykoeltas, kleurrijke koeltas, schouderkoeltas, opvouwbare picknick koeltas en nog veel meer. Allemaal te bedrukken naar wens en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leuk als bedrijfsgeschenk, cadeau of eigen bedrijfsmiddel.

Polyester koeltassen

 

Een koeltas laten bedrukken: heel simpel!

Het laten bedrukken van uw eigen koeltassen is eenvoudig. U kijkt simpelweg even rond op deze website en zoekt een leuke koeltas uit. In het naastgelegen venster vult u de uitvoering in, waarna u direct de prijs ziet. Deze is inclusief de te bedrukken posities, het aantal te gebruiken kleuren en de instelkosten. Leuk: de verzendkosten zijn geheel gratis!

Koeltassen voor flessen

Vraag om een voorbeeld!

Natuurlijk bent u benieuwd naar de uiteindelijke kwaliteit van ons product. U ziet graag hoe de stof eruit ziet, hoe diep de kleuren zijn en hoe scherp de opdruk is. Hiervoor sturen wij u graag een voorbeeld toe. Zo heeft u volledig zekerheid over uw investering. Bekijk hiervoor nu ons aanbod en neem contact met ons op.

Non woven koeltassen

Uw eigen koeltas laten bedrukken en cool reclame maken

 

 

 

 

 

 

Contact