Koeltassen bedrukken v.a. 25 stuks

Waarom koeltassen bedrukken? Iedereen is weleens op pad, met koeltassen onder een stralende zon. Het duurt niet lang voordat iemand vraagt waar deze koeltas vandaan komt, omdat het zo een fraai en handig ding is. Dit is waarom u koeltassen wilt bedrukken. Precies voor dit soort momenten, die vragen om een haarscherp logo, een slimme slogan en kraakheldere afbeelding. Komt uw bedrijf daarmee goed voor de dag, telkens weer, dan heeft u een ongeëvenaard promotiemiddel. Ziet u dat in, dan herkent u de meerwaarde die De Promotassenwinkel u biedt.

 

Prachtige koeltassen modern te bedrukken

Wij bieden u de hoogste kwaliteit op het gebied van bedrukte promotieartikelen. Hiervoor gebruiken wij de modernste druktechnieken die mogelijk zijn voor koeltassen. Zoals de zeefdruk en tampondruk. Bovendien zijn de koeltassen zelf afkomstig van gerenommeerde fabrieken uit Nederland, Duitsland en de rest van de EU.

Polyester koeltassen

Verschillende koeltassen bedrukken? 

Omdat u uw eigen soort koeltassen wilt laten bedrukken, zoekt u uw eigen soort tas. Hiervoor wilt u echt even ons aanbod zien. Zoals de opvouwbare koeltas, die samen te vouwen zijn tot een miniem etuitje, dat overal op te bergen is. Interessant is ook de robuuste koeltas voor op de fiets. En de verticale koeltas, voor een (lekker grote) fles wijn van 1,5 liter. Er is zelfs een bidonkoeltasje voor sporters. Bekijkt u ook de Basic koeltas, Caddykoeltas, schouderkoeltas en opvouwbare picknickkoeltas. Die kunt u allemaal laten bedrukken met uw eigen afbeelding, in verschillende kleuren.

Koeltassen voor flessen

Zeker weten?

U wilt natuurlijk graag zien hoe hoog de kwaliteit nu echt is. Of een afbeelding recht zit, op de juiste plaats en hoogwaardig bedrukt. En hoe het materiaal van de koeltassen eruit ziet. Gelukkig hoeft u hiervoor niet te gokken: vraag gewoon even om een voorbeeld. Neem contact met ons op, dan sturen wij u snel een voorbeeld toe van de tassen die u overweegt te laten bedrukken.

Non woven koeltassen

Koeltassen bedrukken met eigen reclame als promotieartikel

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact