Logo en tekst voor tas met eigen logo doorgeven

Graag ontvangen wij uw logo, illustratie of ontwerp in een EPS- of PDF-gevectoriseerd bestand. Dit bestand kunt u opvragen bij de ontwerper van het logo of bij de DTP-afdeling van uw bedrijf. Tekst, zoals een websitevermelding, kunt u ons mailen, aangevuld met het gewenste lettertype en de drukkleur.

Heeft u geen logo in Eps- of Pdf-bestand?

Voor het maken van de drukproef en het drukken van uw order hebben wij een eps-bestand of pdf-bestand nodig. Voor sommige bedrukkingsmogelijkheden volstaat een JPG-bestand. Ook een ai-bestand is in vele gevallen voldoende. U kunt niet het gewenste drukbestand mailen? Geen nood! Onze grafische afdeling zal, indien het logo en de tekst dit toelaat, het bestand omzetten. In sommige gevallen zijn hier kosten aan verbonden, maar uiteraard laten we dit altijd van te voren weten.

Wilt u weten of uw logo geschikt is voor een bepaald artikel?

U wilt graag vooraf weten wat de mogelijkheden zijn. Dat begrijpen we. We laten u dit altijd vooraf weten. In sommige gevallen dient nl. een bestelling met een standaard druktechniek omgezet te worden naar een specifiekere drukmethode. Kleurrijke logo's met rasters, schaduwen en kleurverloop kunnen vaak met een andere drukmethode uitstekend geplaatst worden. Eventuele meerkosten voor het overstappen naar een andere druktechniek wordt ook vooraf met u besproken.

U ontvangt altijd een digitale drukproef vooraf. In principe voor de getoonde, meest gangbare druktechniek. 

Wilt u liever een andere druktechniek dan de standaard aangeven druktechniek?

U kunt zelf aangeven met welke druktechniek u uw tassen of relatiegeschenken wilt laten bedrukken. Transferdruk heeft bijv. meer mogelijkheden dan tampon- of zeefdruk. Ook kan transferdruk bij meerdere kleuren voordelig uitpakken. Tevens is transferdruk uitermate geschikt voor logo's die bestaan uit meerdere, volle kleuren. 

Bij ons is veel mogelijk!

U als klant, bent koning. We proberen het uiterste voor u te doen. Qua logo-ontwerp en logo-omzetting (van bijv. jpg naar eps), maar ook door het aanbieden van de volgende mogelijkheden:

- gratis proefexemplaren tot een stuksprijs van € 3,00
- boven stuksprijs van € 3,00 gratis toezending op zicht
- gratis digitale drukproef met mogelijkheid tot wijziging van de drukproef
- betaling via Ideal of factuur achteraf
- wijzigingen tussendoor, mits de drukproef nog NIET is goedgekeurd
- snelle levertijden
- inplannen en halen van een deadline
- vakkundig advies
- uitgebreide contactmogelijkheden via chat, info@depromotassenwinkel.nl en 0599 414 212.

Alle orders behandelen we snel en we reageren snel op uw mails en vragen. Bij ons is bijna niets onmogelijk. Andere aantallen, meerdere kleuren van één geschenk bestellen? Wij doen ons best!

Contact