Logo op katoenen tas bedrukt, tasjes katoen met lang of kort hengsel

Een logo, tekst, naam of reclame op katoenen tassen bestellen? Vanaf kleine aantallen eenvoudig katoenen tasjes bedrukt met bedrijfsgegevens bestellen in onze online webshop. We presenteren voor u in onze winkel overzichtelijk vele modellen, kleuren en formaten. Kies uit schoudertassen met lang hengsel, draagtassen met kort hengsel of rugtassen. Opvallende modellen die uw klanten zullen waarderen en bij diverse gelegenheden gebruiken. Katoenen tassen, bedrukt met gegevens zijn een krachtige en kosteneffectieve manier om uw beeldmerk de wereld in te sturen. Met grote afbeeldingsgebieden kan uw bedrijfslogo in kleur worden bedrukt, zelfs dubbelzijdig.

Fraaie modellen van katoenen schoudertassen met lang hengsel

Iedereen kent wel de katoenen tassen. Tegenwoordig is het aanbod in modellen stijlvol en modieus. Uw klant kan jarenlang plezier hebben van een schoudertas met lang hengsel. U kunt de populaire standaard tassen bedrukt bestellen, maar er zijn ook modellen met rits, met diverse zijvakken en binnenvakken, en er zijn tassen die gemaakt zijn van een combinatie van materialen. Naturel kleurige tassen zijn onbewerkt, maar daarnaast kunt u modern gekleurde tassen bestellen, appelgroen, paars, roze of magenta, u vindt een breed scala aan kleuren in onze webshop. Voorzien van een reclame opdruk laten ze uw merk opvallend zien.

Stijlvolle draagtassen van katoen met kort hengsel bestellen

U kunt bij ons uiteenlopende modellen tassen bestellen. Een logo op een tas drukken is voor ons zo gedaan. Draagtassen hebben korte hengsels. Uw klant houdt de tas makkelijk in de hand, gevuld met diverse artikelen of boodschappen. De simpele uitvoeringen zijn te bedrukken aan beide zijden, u heeft dus ruimte voor zowel logo, tekst of websitevermelding. U kunt aan beide kanten hetzelfde logo plaatsen, aan welke kant de klant de tas dan ook draagt, uw bedrijf is altijd in beeld. Vanaf 50, 150 of 250 stuks kunt u diverse modellen voor uw aankomende promotie met bedrukking bestellen.

Katoenen draagtas kort hengsel

Voordelige en luxe katoenen tasjes bestellen

U kunt het net zo duur maken als u zelf wilt. U kiest met katoen voor een natuurlijk materiaal. Sterk en in diverse kwaliteitsuitvoeringen aan te schaffen. Bij ons bestelt u eenvoudig in een paar muisklikken tassen met een bedrukking. Uw aankoop is inclusief instelkosten, verzendkosten en verpakkingskosten. Dus geen verrassingen achteraf. We maken voor u kosteloos een drukproef. Zo kunt u van achter uw computer beoordelen of de reclame opdruk of logo opdruk naar wens is. Liever eerst een sample vooraf? Ook dat kan, we willen namelijk dat u met trots uw logo op tasjes van katoen weg kunt geven.

Katoenen schoudertas lang hengsel

 

 

Katoenen tassen kort en lang hengsel met logo opdruk

Contact