Luxe papieren tassen

Er zijn veel soorten meegeef tassen verkrijgbaar. Dit kan zijn de gewone witte of bruine tassen van kraftpapier waar van alles in kan maar die verder niet echt een luxe uitstraling hebben. Deze worden vaak meegegeven bij standaard alledaagse producten die niet luxe ingepakt hoeven te worden. Het gaat erom dat de klant even iets heeft om zijn/haar aankopen in te doen, zeker wanneer hij/zij geen tas bij zich heeft. Het wordt een ander verhaal als je als ondernemer luxe artikelen verkoopt en deze wilt meegeven in een luxe papieren tas met een bepaalde uitstraling. Bij de Promotassenwinkle.nl ben je aan het goed adres. Wij bieden veel keuze in luxe papieren tassen in allerlei formaten.

Uitvoeringen luxe papieren tassen

Het verschil tussen een basic papieren tas en een luxe papieren tas is:

  • Gelamineerd glans
  • Gelamineerd mat
  • Luxe papieren tas met patroon
  • Diverse soorten hengsels
  • Diverse kleuren

Luxe papieren tassen kunnen uitgevoerd worden met een mooie glanslaag voor een luxe uitstraling. Maar met een matte laag wordt dit effect ook bereikt. Dat ligt helemaal aan je eigen voorkeur. De één houdt van een glanzend en de ander juist van een mat effect. Hierin verpak je mooie luxe producten zoals bijvoorbeeld geurtjes, een mooi boek of kleding. Een logo van je eigen winkel laten aanbrengen is een goede keuze. Je maakt meteen reclame voor je zaak. Klanten gebruiken de tassen, voordat ze uiteindelijk bij het oud papier belanden, meestal vele malen. Dat is mooi meegenomen voor uw branding (reclame). Sta je op een beurs of ga je naar een evenement? Geef je bezoekers een mooie luxe papieren goodiebag mee. Wij werken met speciale druktechnieken om mooie tassen naar wens te maken.

Aantallen en offerte bij de Promotassenwinkel.nl

Hoeveel tassen wil je bestellen? Bij ons is het mogelijk om zowel kleinere als grotere aantallen luxe papieren tassen te bestellen zonder verzendkosten. Geef aan welke bedrukking je op de tas wenst, welke kleuren en welk formaat. Wil je eerst een filmproef om te bekijken hoe de tas eruit gaat zien of dat er misschien nog wat veranderd moet worden? Alles is mogelijk. Wij geven een goed advies en bieden de mogelijkheid van een factuur achteraf of betaling via Ideal. In hengsels is ook veel keuze. Er is het zogenoemde plathandvat of het draagkoord. Draagkoorden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een satijnen koord kan tevens een keuze zijn. Papieren tassen met popnagels geeft ook een heel leuk effect evenals reliëfdruk. Papieren tassen zijn tevens milieuvriendelijk wat met plastic tassen niet het geval is. Deze worden in winkels niet of nauwelijks meer meegegeven. Is dit wel het geval, dan moet de klant hier iets voor betalen.

Luxe papieren tassen bestellen

Contact