Kleur

Prijs

t/m

Milieuvriendelijke documententassen

Het bedrukken van milieuvriendelijke documententassen met uw bedrijfslogo is een duurzame en merkbewuste keuze. We hebben in onze webshop een fraaie collectie aan documententassen geschikt voor personalisatie. Documententassen kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt en zijn dan ook breed inzetbaar als promotieartikel. Een stevige documententas is uitermate geschikt voor vervoer van een laptop, verschillende soorten documenten of andere spullen. Ontdek de mooiste gereyclede uitvoeringen, modellen van vilt of de nieuwste exemplaren die gemaakt zijn van appelleer. Bestellen kan vanaf kleine aantallen en u ontvangt vóórdat wij gaan drukken altijd een drukproef via de mail.

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
 • DocuTravel Felt RPET documententas 29 x 39 cm

  DocuTravel Felt RPET documententas 29 x 39 cm bestellen

  € 1,40 bij 1.000 stuks
  € 2,17 bij 50 stuks
  Beschikbare kleuren:
  DocuTravel Felt RPET documententas 29 x 39 cm

  DocuTravel Felt RPET documententas 29 x 39 cm

  € 1,40 bij 1.000 stuks
  € 2,17 vanaf 50 stuks
Per pagina:

Milieuvriendelijke documententassen

Veelzijdige collectie milieuvriendelijke documententassen

Een milieuvriendelijke documententas is een veelzijdig en praktisch accessoire voor het organiseren en vervoeren van allerlei papierwerk, laptops, tablets en andere spullen. Het zijn ware organizers! In de luxere modellen is het mogelijk om brochures, promotiemateriaal, tablet, visitekaartjes en zelfs reisdocumenten overzichtelijk mee te nemen. Naar klant, naar vergadering of eenvoudig onderweg naar kantoor of studie. Alles bewaren op één plek. Ontdek in onze webshop de volgende duurzame materialen:

- RPET vilten modellen
- Luxe appelleren modellen
- RPET polyester modellen

Extra ritsvakken zorgen voor het overzichtelijk inpakken van de tas. En in sommige modellen bevindt zich extra foam ter bescherming van een laptop of tablet. Als relatiegeschenk kunt u de documententassen bedrukken met logo. Eenvoudige en voordelige modellen hebben vaak een groot binnenvak, soms aangevuld met voorvak. Alle milieuvriendelijke documententassen zijn te bedrukken met logo.

Milieuvriendelijke documententassen bedrukken

U kunt een breed scala aan ideeën op milieuvriendelijke documententassen laten drukken. Bedrukken kan in elk gewenst pms-kleurnummer, zodat u uw eigen huisstijlkleur kunt aanhouden. Hierbij is soms ook een meerkleurendruk mogelijk. De meeste klanten kiezen voor het drukken van een bedrijfslogo. Het helpt namelijk de merkherkenning te bevorderen en het creërt een professioneel bedrijfsimago. Het bijplaatsen van een slogan versterkt de reclameboodschap en kan dan ook een krachtige toevoeging zijn. Luxe milieuvriendelijke documententassen worden vaak subtiel voorzien van gegevens. Dit verhoogt de chique karakter. Op voordelige tassen is vaak een groter drukfomaat beschikbaar. Hier kunt u dan ook aanvullende gegevens plaatsen zoals contactgegevens, inspirerende citaten of sociale media accounts. Bestellen en laten bedrukken is mogelijk vanaf kleine aantallen, met doorgaans keuze uit verschillende artikelkleuren. Overweegt u om documententassen te laten bedrukken, sta dan even stil bij de doelgroep, zodat u uw boodschap zo effectief mogelijk overbrengt. We helpen u graag met het drukontwerp.

Altijd gratis drukproef vooraf

Onze grafische afdeling maakt, voordat wij uw documententassen gaan bewerken met gegevens, een te controleren drukproef. Een drukproef geeft het uiteindelijk ontwerp van de tas weer. Het dient als visueel voorbeeld om te laten zien hoe uw logo of boodschap op de tas wordt weergegeven. De proef ontvang u via de mail. Na controle kunt u deze proef goedkeuren of een wijziging doorgeven. De drukproef is een handige tool om ervoor te zorgen dat drukkleuren, drukformaat en drukpositie aan uw verwachtingen voldoet. Naast een gratis drukproef kunt u ook terecht voor het aanvragen van offertes en milieuvriendelijke proefexemplaren. U kunt ons alle werkdagen bereiken via de mail of de telefoon. Via onze webshop kunt u gebruik maken van handige buttons waarmee u meteen aanvullende informatie kunt aanvragen.