Opvouwbare boodschappentas bedrukken

Wilt u uw eigen opvouwbare boodschappentas bedrukken, dan zoekt u De Promotassenwinkel. Hier vindt u niet alleen de fraaiste tassen, deze worden ook nog eens bedrukt met de modernste technieken. Dat valt op: iedereen die uw opvouwbare boodschappentas ziet, krijgt een helder beeld. Letterlijk: uw slogan en bedrijfslogo hebben de hoogste kwaliteit. Dag in, dag uit. En dat jarenlang, zonder verdere inspanningen of kosten. Kent u een slimmer promotiemiddel?

 

Waarom een opvouwbare boodschappentas bedrukken?

Net zo mooi voor de dag komt u dankzij uw voordelige bestelling. Want naast onze toch al concurrerende prijzen, bieden wij extra korting op alle oplagen boven de honderd stuks. De prijzen nemen dan aanzienlijk af. Dit maakt het laten bedrukken van uw boodschappentassen nog voordeliger. Helemaal omdat het verzenden van uw opvouwbare boodschappentassen niets kost: wij brengen geen verzendkosten in rekening!

Deze opvouwbare boodschappentassen laten bedrukken?

U wilt niet alleen effectief maar ook geheel op uw eigen manier promotie maken. Hierbij past een specifiek model tas. Enkele interessante opvouwbare (boodschappen)tassen die u kunt laten bedrukken zijn de onderstaande producten:

Opvouwbare shopper-/ boodschappentassen van polyester

Deze tassen hebben twee handige compartimenten aan de voorzijde. De tassen zijn eenvoudig in elkaar te vouwen en met een enkele knoop vast te zetten tot een klein handzaam tasje.

Opvouwbare picknickmanden

Onze opvouwbare picknickmanden zijn gemakkelijk op te vouwen en te bewaren in een auto of kast. Wij bedrukken deze met een transferdruk, op het hoogwaardige nylon. Verkrijgbaar in oranje, groen en zwart.

Opvouwbare trolleys en tassen op wielen

De opvouwbare trolleys kunnen veel kleiner worden gemaakt dankzij de uittrekbare telescoopstang, afneembare voeten en banden in de binnenkant. Te bedrukken materialen: blauw, ecru of rood. Voor langere reizenzijn de opvouwbare tassen op wielen perfect, dankzij het voorvak met ritssluiting, de verschillende hoofdvakken en de robuuste voorkant.

Meer weten?

Neem direct contact op voor onze mogelijkheden, scherpe prijzen en snelle levertijden.

Opvouwbare boodschappentassen bedrukken

Contact