Opvouwbare boodschappentas met logo

Tegenwoordig is een opvouwbare boodschappentas met logo een goed idee om als relatiegeschenk weg te geven. We willen er immers voor zorgen dat er zo weinig mogelijk plastic tassen in omloop komen. Een opvouwbare boodschappentas neemt weinig ruimte in, waardoor deze altijd makkelijk mee te nemen is in de tas, zelfs in een jas of fietstas. Zo heeft uw klant altijd een tas bij de hand, voor onverwachte aankopen of doelgericht winkelen. In onze shop treft u voldoende keuze aan. In verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen. U kunt de tassen al bestellen vanaf 50 stuks. Dit kan onbedrukt en uiteraard bedrukt met logo. Bestelt u de tas mét logodruk, dan ontvangt u van ons altijd een drukproef vooraf.

Opvouwbare boodschappentas bestellen

Opvouwbare boodschappentassen zijn sterker en duurzamer dan plastic tassen. Sterker, doordat u zwaardere artikelen makkelijker kunt dragen, zonder striemen in uw handen. Duurzamer, omdat u de boodschappentas keer op keer kunt gebruiken. Bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. U ziet meteen de prijs bij bepaalde aantallen. Achter de onbedrukte stuksprijs ziet u de prijs met logo in 1, 2 of soms 3 kleuren. Een opbouwbare boodschappentas wordt gevouwen in een pouch of etui. Het is ook mogelijk om deze etui en pouch te bedrukken met logo. De ene klant waardeert het om direct met een logo in beeld te zijn. De ander heeft liever de gegevens zo groot mogelijk om de tas, wanneer deze gebruikt wordt. Voordat u een bestelling plaatst kunt u ook een sample aanvragen. Dit is handig wanneer u de kleur wilt controleren of de kwaliteit van de tas wilt beoordelen.

Mooie trendy opvouwbare boodschappentassen met logo laten maken

Natuurlijk is er een ruime keuze in mooie boodschappentassen met logo. Bijna alle modellen zijn gemaakt van 190T polyester en dat is niet voor niets. Dit materiaal kan tegen een stootje, heeft veel draagkracht en blijft zijn kleur behouden. Ook is het bestand tegen waterspatten of regen. Er zijn basic varianten, dit zijn de goedkoopste opties, en duurdere varianten, met net iets meer details:

- opvouwbaar tasje Westminster, bestseller
- dieren rugzakje opvouwbaar, de pouch heeft de vorm van een dier
- opvouwbaar shopper, tasje fruit, de pouch heeft de vorm van een fruitsoort
- opvouwbaar shopper tasje in etui, waarbij ook een logo op het etui mogelijk is

Naast polyester zijn er ook non woven varianten. Non woven is eigenlijk een soort nepstof, met de uitstaling van echte stof. Het is echter duurzaam en bijzonder sterk. Grotere opvouwbare boodschappentassen zijn beschikbaar in non woven materiaal, denk bijvoorbeeld eens aan het formaat van 45 x 33 x 12 cm. Hier kunnen heel veel spullen in.

Kinder opvouwbare tassen

Ook aan de kinderen is gedacht. Deze vinden eigenlijk ook de fruit en dierentasjes al bijzonder leuk.Ook zijn de kleinere formaten in felle kleuren bijzonder geschikt. Een opvouwbaar tasje is handig voor naar school, zeker als er spulletjes mee naar huis moeten, zoals tekeningen of schriften. Voor een school is het een leuk cadeau om aan een kind mee te geven. Zeker wanneer u in een bestelling direct meerdere kleurvarianten plaatst. 

Hulp bij uw bestelling

Heeft u vragen dan kunt u altijd bij ons terecht, dit kan door een telefoontje, een berichtje via de website of door het invullen van het contactformulier. Ieder product wordt zo breed mogelijk omschreven. Ook vindt u bij het product de volgende opties:

- sample button
- offerte button
- bestelbutton

Wilt u uw logo in een andere kleur laten plaatsen dan het origineel? We zetten het gratis om in de door u gewenste kleurkeuze. Wilt u tekst bijplaatsen? Ook dat is geen probleem, mail ons uw tekst, tekstkleur en lettertype door en wij zorgen dat het op een mooie plaats gedrukt wordt. 

Is uw logo niet geschikt voor de druk, omdat u het niet in het juiste bestandsformaat heeft? Ook dan helpen we u graag door het logo na te tekenen. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar dit overleggen we altijd met u.

Contact