Papieren tasjes bedrukken

Veel bedrijven maken gebruik van gepersonaliseerde tasjes met het eigen logo erop gedrukt. Op deze manier zorgen klanten en relaties voor het uitdragen van uw bedrijfsboodschap, op welke plek dan ook. In het verleden ging het vooral om plastic tasjes, maar deze zijn minder goed voor het milieu. Kies daarom voor papieren tasjes bedrukken met uw eigen opschrift of reclame-uiting. Deze zijn duurzaam, zien er prachtig uit en zijn ook nog eens zeer betaalbaar. Bij de Promotassenwinkel bent u hiervoor aan het juiste adres.

Waarom uw papieren tasjes bedrukken bij de Promotassenwinkel?

• Gepersonaliseerde papieren tasjes voor een lage prijs
• Hoge kwaliteit van het geleverde drukwerk
• Verkrijgbaar in diverse fraaie uitvoeringen, van eco tot glossy
• Aantrekkelijke kortingen al vanaf 100 tasjes
• Eenvoudig een sample aanvragen

Kraft papieren tasjes bedrukken

Hoge kwaliteit tasjes voor een lage prijs

Bij de Promotassenwinkel laten we ons graag voorstaan op onze hoge kwaliteit van alle soorten tasjes, die we leveren tegen zeer lage prijzen. Dit kunnen we doen door onze ruime ervaring, sterke netwerk en kwaliteitsapparatuur. Hoe meer papieren tasjes u dus laat maken, hoe hoger uw korting. Deze staffelkorting kunnen we u al bieden vanaf een bestelling van 100 papieren tasjes. Maak dus direct gebruik van de voordelen van papieren tasjes bedrukken bij de Promotassenwinkel!

gelamineerde papieren tasjes bedrukken

Verkrijgbaar in de mooiste uitvoeringen

Als het gaat om bedrukte papieren tasjes zijn er vele verschillende wensen. Vanzelfsprekend houden we hier rekening mee en dus kunt u bij ons papieren tasjes bedrukken in diverse varianten. Zo zijn er papieren tasjes in bruin, zwart en wit met hengels van gedraaid papier, die het geheel een echte ECO-look geven. Ook kunt u kiezen voor een gekleurde papieren tas met uw eigen opdruk. Daarnaast bieden we u tevens de optie van het glossy papieren tasje met katoenen hengsels. Deze glanzende tasjes ogen chique, maar zijn nog altijd zeer betaalbaar. Wilt u weten of het papieren tasje van uw voorkeur daadwerkelijk zo oogt als u hem zich voorstelt? Vraag dan direct een sample aan en ervaar het zelf!

Contact