Papieren tassen bedrukken goedkoop

Maakt u organisatie al gebruik van papieren tassen die u goedkoop laat bedrukken? Wel als u bij De Promotassenwinkel bestelt. Hier heeft u namelijk alle keuze en krijgt u veel prijsvoordeel. Al boven een bescheiden bestelling van 100 stuks daalt de prijs aanzienlijk. Gaat u voor goedkoop, dan gaat u voor De Promotassenwinkel. Maar ook voor hoge kwaliteit. Bekijk nu ons aanbod.

Welke papieren tassen laat u goedkoop bedrukken?

Een eigen merk verdient een eigen verpakking. Stel daarom iets moois samen uit ons aanbod. Slechts enkele voorbeelden van de papieren tassen die u bij De Promotassenwinkel kunt laten bedrukken: • De papieren tassen met ECO-look, met hengsels van gedraaid papier. Dankzij de strakke maar ook elegante ‘look’ perfect als cadeau- of geschenktas (wit, zwart of bruin) • De papieren tassen met plat hengsel. Goedkoop te bedrukken in vier kleuren (wit, bruin, donkergroen, donkerblauw en donkerrood) • De chique glossy papieren tas, met katoenen koord. Glanzend en chique, maar nog altijd een goedkoop product (wit of zwart)

Hoe bedrukken wij goedkoop papieren tassen?

Dat onze papieren tassen goedkoop weten te drukken, is vooral het gevolg van jarenlange ervaring, een sterk netwerk en technische expertise en middelen. Zo maakt De Promotassenwinkel gebruik van de hoogste kwaliteit drukmachines. Hiermee bedrukken wij alle bedrijfsuitingen, van monochroom tot fullcolour. De tassen zelf zijn afkomstig van gecertificeerde fabrieken.

Probeer het uit!

Hoe mooi is dat nu eigenlijk, onze papieren tassen? Wij raden u aan dit niet aan het toeval over te laten. Een investering als deze, hoe goedkoop ook, verdient zekerheid. Onze oplossing hiervoor is niet goedkoop, maar gratis! Met deze samples in uw handen kunt u even kijken, voelen en proberen. Dat kiest wat gemakkelijker. Vraag dus nu onze sample aan. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Papieren tassen goedkoop bedrukken

 

 

 

 

Contact