Papieren tassen bestellen

Het is een stijlvolle manier om uw klanten of relaties iets mee te geven. Het mooie van deze papieren tassen is niet alleen de hoge kwaliteit en het fraaie uiterlijk ervan, maar ook het feit dat u ze geheel naar uw eigen wens kunt samenstellen. Kies voor een matte of juiste een glanzende papieren of gelamineerde tas en maak uw keuze uit diverse soorten hengsels, waaronder gedraaide en platte hengsels, pp-koorden en sierlijke linten. Een bijkomend voordeel is dat onze papieren tassen al vanaf 100 of 250 exemplaren te bestellen zijn en tegen de laagste tarieven. Zo hoeft u nooit teveel te investeren in uw tasjes.

 

Meer redenen om uw papieren tassen bij de Promotassenwinkel te bestellen:

  • Hoge kwaliteit papieren tassen
  • Te voorzien van uw eigen logo en/of huisstijl
  • Ideaal als promotiemiddel
  • Lage tarieven
  • Al beschikbaar vanaf 100 exemplaren
  • Gratis sample aanvragen

Papieren tassen bestellen in vele uitvoeringen 

U kunt uw gepersonaliseerde papieren tassen bestellen in een naturel tint of in één of meerdere kleuren. Zo kunt u onder meer uw huisstijl of logo in de papieren tas doorvoeren, waarmee de tas een uitstekend promotiemiddel wordt. Daarnaast bieden we u zowel een ruime collectie aan standaard papieren tassen als een sortering aan tassen die u geheel naar uw eigen wensen kunt samenstellen. U bepaalt dan zelf welke onderdelen er voor de vervaardiging van uw papieren tassen gebruikt worden, waarmee ze echt uw eigen product worden.

Eerst een sample aanvragen en daarna uw papieren tassen bestellen

Op uw beeldscherm krijgt u al een goed beeld van de papieren tassen, maar ze komen pas echt tot leven wanneer u ze in handen heeft. Daarom kunt u bij ons altijd een proefexemplaar aanvragen, zodat u precies weet hoe uw papieren tassen zullen worden. Wanneer alles naar wens is uitgevoerd kunt u direct de papieren tassen bestellen. Over het algemeen worden uw tassen dan met 10 à 12 werkdagen geleverd.

Contact