Plastic draagtassen bedrukken, met logo of huisstijl

Waarom plastic draagtassen bedrukken? Draagtassen zijn altijd handig in gebruik. Velen hebben er een aantal in voorraad van diverse winkels en bewaren ze nog een tijdje voor andere doeleinden. Ze zijn sterk, je kunt er vrij veel in meenemen of tijdschriften of andere artikelen in bewaren. Vooral als een draagtas leuk bedrukt is, gebruik je die nog vaker. Het is immers tevens een blikvanger. Als winkelier speel je hier natuurlijk op in. Je wilt graag je eigen logo of ontwerp op de betreffende tas om hiermee je boodschap, je reclame voor je zaak, weer te geven. Bij de online aanbieder, de Promotassenwinkel.nl is veel mogelijk op het gebied van plastic draagtassen en deze te laten bedrukken.

Direct plastic draagtassen laten bedrukken}

Logo of ontwerp

Je kunt plastic draagtassen bestellen en dus laten bedrukken op de volgende manieren:

  • Eigen logo
  • Pakkende tekst
  • Kleurrijke vormen
  • Eén kleur

Als je je eigen logo gebruikt, heb je daarnaast meestal ook de eigen kleuren van je zaak dat het geheel herkenbaar maakt. Misschien heb je de blauw/geel combinatie of zwart/wit of meer kleuren, maak dit herkenbaar op de draagtas. Een draagtas kan uitgevoerd zijn met draagkoorden of uitgesneden handvat. Maar je kunt tevens de keuze maken om doorzichtige rugtasjes met draagkoorden te bestellen. De keuze is er in diverse kleuren. Rugtasjes zijn ook draagtasjes, niet in je handen maar op je rug. Vooral jongeren zijn vaak gecharmeerd van rugtasjes. Het voordeel is dat je dan wel je handen vrij hebt.

Plastic draagtassen bedrukken in grote of kleine aantallen

Het is fijn dat je plastic draagtassen zowel in grotere als kleinere aantallen bestellen kunt. Als je ze veelvuldig weggeeft aan klanten, bestel dan een grote partij zodat je genoeg op voorraad hebt. Maar als het bijvoorbeeld een éénmalige actie betreft, ga dan voor een klein aantal. Bekijk daarna of je er nog meer nodig hebt. Dan bestel je er nog wat bij. Plastic draagtassen bedrukken, met als doel de goodiebag, is tevens een leuk idee. Je staat op een beurs of evenement en je wilt de bezoekers graag een goed gevulde tas met hebbedingen en reclamefolders meegeven. Voor de bezoekers is dit een leuk meegeefcadeau. Jij bent blij en zij zijn blij.

Geen verzendkosten

Bij ons betaal je geen verzendkosten bij het afnemen van diverse tassen. Wij zorgen voor een snelle levering en deskundig advies. We stellen graag een offerte op aan de hand van jouw wensen. Voor meer informatie zijn wij te bereiken via telefoon, chatbericht en via e-mail. Naast plastic draagtassen bedrukken is er tevens de keuze in allerlei soorten papieren of katoenen tassen, bedrukt of onbedrukt.

Plastic draagtassen laten bedrukken

 

 

Contact