Plastic tasjes bedrukken

Plastic tasjes bedrukken? Genoeg mogelijkheden in allerlei soorten en maten. Het voordeel hiervan is dat ze sterk zijn en dus vele malen te gebruiken. De Promotassenwinkel.nl biedt online allerlei soorten tasjes aan die bedrukt kunnen worden met je eigen logo, tekst of ander leuk ontwerp dat je zelf bedacht hebt. Met je eigen logo maak je meteen reclame voor je zaak, zeker wanneer de tas lang in omloop blijft. Hiermee vertel jij aan mensen je locatie, de producten die je aanbiedt in welk soort branche. Daarnaast ziet zo’n tasje er gewoon leuk uit . Een onbedrukt tasje is natuurlijk ook mogelijk maartoch een stuk saaier en daar doet je klant verder minder mee.

 

Welke type plastic tasje bedrukken?

Plastic tasjes kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Gebruik het bijvoorbeeld als:

  • Meegeef tas
  • Geschenkverpakking
  • Goodiebag
  • Rugzakje

De klant koopt bij jou een aantal producten en heeft geen tas bij zich of alleen een handtasje. Dan is het fijn dat je de spulletjes in een sterke tas meegeeft. De klant gebruikt de tas zeker nog voor andere doeleinden. Als geschenkverpakking is een bedrukt plastic tasje ook leuk. Voor mannen en vrouwen zijn er meestal speciale kleurtjes. Voor een man meestal donkere kleuren zoals blauw, bruin, grijs en zwart en voor vrouwen de wat vrolijkere kleuren zoals roze, geel, groen, rood etcetera. Een goodiebag is een tas die jemeegeeft met daarin allerlei (leuke) reclame artikelen. Een rugzakje is een transparant tasje met twee koorden, in diverse kleuren verkrijgbaar.

bedrukt plastic tasje

Diverse soorten handvatten bij bedrukt plastic tasje

Kiest je ervoor om leuke plastic tasjes te laten bedrukken bij de Promotassenwinkel.nl, kijk dan meteen naar het soort handvat bij de tasjes. Er zijn namelijk verschillend uitvoeringen tasjes met bijbehorende handvatten. Je ziet plastic tassen met uitgesneden handvat of met een draagkoord. Het is bij ons mogelijk om grotere of juist kleinere aantallen tasjes te bestellen. Het ligt er aan of je een winkel runt en geregeld tasjes nodig hebt of dat het voor een eenmalig evenement is waar je goodiebags met leuke spulletjes wilt uitdelen.

plastic tasje bedrukken

Diverse uitvoeringen

Wat het bedrukken van plastic tasjes betreft, zijn er veel mogelijkheden. Er zijn dus veel soorten en maten maar ook diverse diktes en drukmogelijkheden. Alle uitvoeringen worden bij ons professioneel bedrukt. Er zijn standaard modellen maar daarnaast tevens veel andere keuzes in tasjes. Vraag een offerte aan voor alle soorten plastic tassen. Mail, bel of chat met ons voor eventuele vragen. Wil je eerst een drukproef? Ook dat is mogelijk. Wij geven deskundig advies en een snelle levering is mogelijk, zonder extra verzendkosten. Meta-titel: Plastic tasjes bedrukken - reclame voor je zaak Meta-Description: Plastic tasjes laten bedrukken met een mooi kleurrijk resultaat? Met eigen logo of ontwerp en gratis verzending? Neem direct contact op met ons!

Contact