Polyester rugzak bedrukken

Wilt u uw eigen gepersonaliseerde polyester rugzak bedrukken tegen de meest scherpe tarieven? Dan moet u bij de Promotassenwinkel zijn! Bij ons vindt u namelijk een zeer groot en afwisselend aanbod aan polyester rugzakken in allerlei varianten. Van een lichtgewicht polyester rugzak tot stevige polyester rugzakken (trolley) met ruimte voor alles wat u gedurende de dag nodig heeft. Bij de Promotassenwinkel zijn uw nieuwe rugzakken altijd betaalbaar en van hoge kwaliteit, dus maak snel uw keuze!

Waarom uw polyester rugzakken bij de Promotassenwinkel laten bedrukken?

• Polyester rugzakken bedrukken met uw eigen logo of tekst
• Scherpe tarieven • Duurzame kwaliteit
• Vele soorten polyester rugzakken
• Gratis sample rugzak
• Snelle levering

Duurzame kwaliteit polyester rugzakken bedrukken

De polyester rugzakken van de Promotassenwinkel zijn gemaakt van een oerdegelijke kwaliteit. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam en sterk. Daarnaast behouden ze ook hun kleur ontzettend lang. Onze polyester rugtassen zijn er in verschillende deniers, zoals bijvoorbeeld 600 D. Hierbij geeft de derniersterkte aan hoe stevig het polyester geweven is.

Polyester rugzakken in vele soorten en maten

Gaat u voor een zachte polyester rugzak dat eenvoudig op te vouwen is of juist voor een stevig model? De keuze is geheel aan u! De Promotassenwinkel biedt u een ongekend ruime keuze als het gaat om polyester rugzakken bedrukken. Zo zijn er rugzakken met een uitgang voor oordopjes of een laadkabel, rugtasjes met een voorvakje of zijvak, rugzakken met reflecterende strepen en polyester rugzakken in een koeltas model. Bij veel van onze modellen is het tevens mogelijk om een gratis sample rugzak aan te vragen.

Met uw eigen logo of tekst

Heeft u beslist voor welke variant polyester rugzak u gaat? Dan kunnen we aan de slag met het aanbrengen van uw eigen tekst, logo of illustratie op uw rugzakken. Hierbij is ontzettend veel mogelijk en dus is de tas geheel te personaliseren voor bijvoorbeeld uw bedrijf of sportclub. Uiteraard worden uw bedrukte polyester rugzakken altijd snel geleverd.

Polyester rugzakken bedrukken

Contact