Promotietassen bedrukken

Bedrukte promotietassen bestellen? Promotietassen bedrukken kan snel, eenvoudig en voordelig bij ons! Een promotietas bedrukt met eigen logo is een goede keuze om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Uitstekend geschikt ter vervanging van plastic tasjes en uiteraard uitstekend geschikt als stijlvol relatiegeschenk. Ontdek ons steeds wisselend aanbod in bedrukte promotietassen. U vindt promotietassen voor verschillende doeleinden. Zo kunt u promotietassen laten bedrukken voor op reis, voor sport, voor een boodschap, om te shoppen, voor het veilig meenemen van laptop- en computer, kortom voor elke gelegenheid. Bovendien zijn onze prijzen voor promotietassen scherp en voordelig. Bedrukt met eigen logo heeft u al promotietassen vanaf € 0,40 p.st.

Promotietassen voor elke gelegenheid

In onze uitgebreide webshop kunt u vele modellen, kleuren, groottes en materialen kiezen. Voor elk budget. Van de eenvoudige shopper tot een luxe elegante winkeltas, van de budget laptoptas tot de meest uigebreide laptoppromotietas. Zo kunt u volgende promotietassen laten bedrukken:

- draagtassen met korte of lange hengsels
- schoudertassen met korte of lange hengsels
- reis- en sporttassen
- tablet- en laptoptassen
- koffers en trolley's
- fietstassen en heuptassen
- shoppers en boodschappentassen
- Papieren tassen
- Strandtassen
- Koeltassen
 

Al onze tassen zijn ontworpen voor meer comfort, praktisch te gebruiken en soms zeer slim ingedeeld. Uw logo op een promotietas reist de wereld over. Niet voor niets staan tassen in de top 3 van meest populaire relatiegeschenken. Geschenken die worden gewaardeerd en vaker gebruikt. Voor zaken, voor vrije tijd, voor woon-werkverkeer, uw logo komt bij duizenden mensen in beeld.

Diverse drukmogelijkheden

Wij bieden u een breed scala aan opties en mogelijkheden om uw tassen te laten bedrukken. Een goede promotie begint met de juiste en perfecte weergave van uw logo. Opvallend of juist heel subliem. Promotietassen hebben als voordeel dat een groot drukgebied voorhanden is. Laat uw logo eruit springen met de volgende druktechnieken:

- tampondruk (voordelige druktechniek)
- zeefdruk
- transferdruk (tot 8 drukkleuren)
- digitale transferdruk (voor kleurrijke logo's)
- embossing
- borduring
- doming
- sublimatiedruk (voor het perfect weergeven van foto's)

Onze voordelen

Een tas bestelt u eenvoudig online in onze overzichtelijke webshop. Met een keuze voor offerte, sampleaanvraag of bestelmodule maakt u gemakkelijk een keuze. U ziet de prijs van uw bestelling bij verschillende afnames. Bij ons een promotietas bestellen biedt u de zekerheid dat u krijgt wat u bestelt. Onbedrukt of bedrukt met logo. Verder bieden wij u:

- Gratis samples of samples op zicht vanaf € 3,00 per tas
- Gratis digitale drukproef
- Gratis verzending van samples en uw bestelling
- Advies over druktechnieken, drukmogelijkheden
- Gedegen kennis over alle promotietassen
- Snelle levering
- Scherpe en voordelige prijzen
- Aftersales 
 

Tas- en reisaccessoires

Naast alle verschillende soorten promotietassen vindt u bij ons allerlei reis- sport- en tasaccessoires. Van etuitjes tot nekkussentjes. Alles wat u nodig heeft om in stijl te reizen. Ook kunt u bij ons terecht voor beschermaccessoires van uw promotietassen. Bagageriemen, kofferlabels of koffersloten, allerlei items die onmisbaar zijn voor frequente gebruikers. Om uw spullen veilig in mee te nemen en om uw spullen te beschermen. 

Geniet van onze all-in-one webshop. Promotietassen en alles wat hiermee gerelateerd is. Kies op uw gemak, bel, mail of chat met ons voor het beantwoorden van al uw vragen. Van maandag tot en met vrijdag, van 9 tot half 6 staan wij voor u klaar. Met persoonlijk advies, het geven van offertes of het sturen van samples.

Contact