Reclame rugzakken

Wat is er nu mooier om te geven dan reclame rugzakken? Uw eigen logo, afbeelding of tekst op een handig artikel dat betrouwbaar allerlei spullen van uw klant of relatie van A naar B vervoert. Wij leveren de mooiste modellen aan grote en kleine organisaties en bedrijven. Vandaar dat wij u een populair en gevarieerd assortiment kunnen aanbieden. Zo bestelt u hier eenvoudige en chique rugzakken met eigen reclame. En dat kan voor nog geen euro per stuk. Daarnaast ziet u ook fraai vormgegeven rugzakken voorbij komen met allerlei verschillende uitrustingen. Wanneer u eenmaal het juiste product heeft gevonden, stuurt u ons simpelweg uw logo, illustratie of tekst. U kunt dit meteen bij de bestelling invoegen én u krijgt meteen bericht van ons.

Individuele rugzakken

U maakt een rugzak echt anders door deze specifiek voor úw bedrijf te bewerken. Uw reclame zorgt er voor dat geen ander model zoals de uwe te vinden is. Een individuele tas met alleen maar úw gegevens. Dit vraagt om een passende bewerking. Want om het product een te laten worden met uw gegevens, daarvoor maken wij gebruik van de beste druktechnieken, geplaatst door de modernste printmachines. Zo krijgt uw product de ideale overtuigingskracht. Wanneer u een gratis sample aanvraagt, ziet u ook nog eens vooraf hoe uw reclame rugzakken er uit zien, dat is wel zo prettig.

reclame rugzakken bestellen

Rugzakken in allerlei gedaantes

U zult gewaarworden dat u echt allerlei modellen in allerlei gedaantes kunt inkopen. Onze webwinkel toont u voor verschillende doeleinden rugzakken, van verschillende ontwerpen en in verschillende kleuren en vormen. Diverse materialen zijn rijk vertegenwoordigd, waaronder canvas, katoen, polyester en nylon, zelfs een combinatie is mogelijk. Combineer dit met een opdruk van uw reclame, en u stuurt uw klant met unieke rugzakken op pad.

reeclame rugtassen bestellen

Hoe voordelig zijn eigen onze reclame rugzakken?

Bij de Promotassenwinkel maken we gebruik van staffelkortingen. Dit houdt in, des te meer u bestelt des te hoger de korting. Zo kunt u tegen de allervoordeligste prijzen, met aanvullende kortingen, v.a. lage startafnames een bestelling plaatsen. Onze budgetvriendelijk artikelen worden ook nog eens geleverd inclusief de filmproef per mail, bovendien is bij de prijs de reclame op de rugzakken, de instelkosten en de verzendkosten inbegrepen.

Contact