Rugtas bedrukken met foto

Als leuk geschenk een rugtas laten bedrukken met foto? Bij depromotassenwinkel kan het. Een foto kunnen wij namelijk op de rugtas plaatsen door middel van een full colour druk of sublimatieprint. Des te scherper uw ingestuurde foto, des te scherper de opdruk. Een opdruk kan in fotokwaliteit worden geplaatst. Naast een foto, afbeelding of illustratie is het mogelijk om tekst, logo of andere informatie bij te laten drukken. Een ideale weergave geeft het plaatsen van een foto op een witte of beigekleurige rugtas. U kunt echter ook een felgekleurd model kiezen. De beste presentatie behalen we door gebruik te maken van sublimatiedruk. Ontdek alle mogelijkheden in onze shop, u kunt een foto laten plaatsen katoenen en polyester rugtassen.

Keuze in rugtas met foto druk

Niet iedere rugzak is geschikt voor een foto druk. Het liefst maken wij gebruik van sublimatiedruk. Echter is een full colour digitale druk op gekleurde rugtassen ook mogelijk. Dit is echter een verlengde van een soort stickerdruk en wordt niet altijd door iedereen gewaardeerd. Bekijk onderstaande modellen rugzakken voor een meest perfecte weergave van foto's:

- Lambur rugzak met zwarte koorden
- Baldes rugzak met zwarte details
- Nofler rugzak met gekleurde hoeken
- Decath witte rugzak met schouderriemen

Digitale full colour transferdruk kan bijvoorbeeld op onderstaande modellen:

- Galsin rugzak van deels kurk
- Badix rugzak van deels jute
- Bass rugzak van katoen, in meerdere kleuren beschikbaar

Nieuwe tijden, nieuwe materialen, ook voor rugzakken met foto bedrukken

Nieuwe tijden brengt nieuwe materialen met zich mee. Dit geldt zeker ook voor onze nieuwe rugzakken. Onze ontwerpers maken er steeds weer iets moois van. Zo kunt u onderstaande materialen ook met een foto laten bedrukken:

- Rugzak van organisch katoen
- Rugzak van deels jute
- Rugzak van deels kurk
- Rpet polyester rugzak

Natuurlijk bieden we ook nog steeds de gangbare onderstaande materialen aan:

- Rugzak van non woven materiaal
- Rugzak van katoen
- Rugzak van nylon
- Rugzak van polyester

Niet elk materiaal is geschikt voor foto-druk. Zo zijn de rpet rugzakken en de gerecyclede rugzakken niet geschikt voor full colour druk. Heeft u een bepaald idee in gedachten, overleg dan met ons, we adviseren u graag de beste optie.

Rugtas met foto bedrukken door middel van sublimatiedruk

Door middel van sublimatiedruk kunnen we een rugzak op een briljante manier bedrukken met een foto. Door middel van warmte wordt het ontwerp op de tas geplaatst. De kwaliteit is foto-realistisch. Sublimatiedruk kan al vanaf kleine aantallen. Dit maakt het bijzonder geschikt voor lage startafnames. We kunnen tevens gebruik maken van een extra groot printoppervlakte. Het is tevens mogelijk om delen van de tas niet te laten printen, dus een volvlak druk is niet nodig. Deze druktechniek is daardoor ideaal voor foto's en logo's waarbij u gebruik wilt maken van de achtergrond van de tas. 

Rugzak met digitale transferdruk

Het aanbod in rugzakken met digitale transferdruk is vele malen groter dan voor sublimatiedruk. Een transfer wordt gemaakt en vervolgens overgebracht op de tas. Het nadeel van transferdruk is dat we tussen de transfer niet delen van de tas kunnen laten zien, het is dus een volvlak druk, waarbij we op een bepaalde grote het hele vlak dienen te benutten. Is een afbeelding rechthoekig, dan is dit geen probleem. Aparte teksten dienen echter binnen het transfer te worden geplaatst. Ook transferdruk kan vanaf kleine aantallen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de druk. Dit maakt dan transferdruk in sommige gevallen veel duurder is dan sublimatiedruk. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden en de voor- en nadelen ten opzichte van sublimatiedruk.

Insturen van foto voor het bedrukken

Overweegt u om een mooie rugtas te laten maken als geschenk dan hoeft u alleen maar een scherpe foto in te sturen. Zorg ervoor dat de foto in een zo hoog mogelijke resolutie is gemaakt. Des te scherper de foto, des te scherper de weergave op de rugzak. U kunt jpg-, eps-, png- en pdf-bestanden insturen. Eventuele tekst kan door ons bijgeplaatst worden. U hoeft dan alleen maar het lettertype en de drukkleur door te geven. Voordat u overgaat tot bestelling sturen wij u een digitale drukproef (via de mail). U kunt echter als eerste stap ook een gratis sample van een rugzak aanvragen. En bent u benieuwd naar de totale eindkosten? Dan maken we graag voor u een offerte op maat.

Contact