Rugtas met reclame

Een fraaie rugtas met reclame laten maken? Dan kunt u bij de Promotassenwinkel uitstekend terecht. Wij leveren namelijk al jaren aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. Hierdoor tonen wij u de meest populaire en bijzondere mogelijkheden. U kunt bij ons al v.a. 10 stuks een rugtas met uw reclame bestellen. De startprijzen beginnen voor de eenvoudigste modellen beneden de euro. U ziet de meest leuke vormgegeven rugtassen voorbij komen, met diverse uitbreidingsmogelijkheden, waaronder gaasvakjes voor flesjes, doorgangen voor kabels, gewatteerde vakken voor tablets en kleinere ritsvakjes voor smartphone, powerbank of oortelefoontjes. Heeft u het perfecte artikel gevonden, dan zendt u eenvoudig uw logo of slogan in, Direct na uw opdracht krijgt u bericht van ons.

Een gepersonaliseerde rugtas

Maak met uw reclame opdruk een persoonlijk product. U kunt formaat, kleur en grootte van de afbeelding aanpassen naar het formaat en de kleuruitvoering van de tas. Zo zijn ze niet los van elkaar te zien, maar wordt een rugtas met reclame één geheel. Zo bouwt u stevig uw merkherkenning op en kunt u uw bedrijfsvisie uitdragen. Vraag kosteloos een sample (op zicht) aan, zodat wij u vooraf het materiaal, de reclamemogelijkheden en de kleur kunnen laten zien.

rugtas met reclame online

Diversiteit aan mooie rugzakken

Zoals u zult merken hebben wij oog voor de fraaiste aanbiedingen, die we u overzichtelijk tonen in onze webwinkel. Zo kunt u reis, outdoor, backpack en tablet uitvoeringen tegenkomen. Maar ook de handige artikel voor een lunchpakket, gymkleren of hobbyspullen. U vindt ze in katoen, polyester, nylon of zelfs van biologische materialen. Alle denkbare kleuren en vormen, gecombineerd met expressieve bedrijfsafbeelding zorgen er voor dat u rugtassen met uw eigen reclame optimaal de laan uit kunt sturen....

rugtas met reclame bestellen

Voordelig een rugtas met reclame

Een rugtas met reclame wilt u niet te duur inkopen. Wat dat betreft helpt de promotassenwinkel u graag. Want tegen de voordeligste prijs leveren wij bestellingen v.a. het gewenste aantal. U krijgt ook nog eens oplopende kortingen doordat we gebruik maken van staffelprijzen. En de prijs is écht inclusief alles, drukproef via de mail, de reclame op de rugtas, de instelkosten en de verzendkosten.

Contact