Rugtasjes bedrukken

Waarom rugtasjes bedrukken?Onderweg is niets handiger dan een mooie rugtas. Nog mooier wordt hij met een gepersonaliseerde opdruk, die u bij de Promotassenwinkel wel heel voordelig kunt laten verzorgen. Bekijk daarom gelijk onze enorme collectie en vindt de leukste rugtasjes. Laat ze bedrukken met een eigen logo, afbeelding of tekst en laat overal waar u komt een onuitwisbare indruk achter. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan gaan we snel voor u aan de slag en brengen de print van uw wens per transferdruk, digitale transferdruk of zeefdruk op uw hoge kwaliteit rugtasjes aan. Natuurlijk kunt u van tevoren altijd een gratis drukproef bestellen, zodat u weet wat u kunt verwachten.

De voordelen van rugtasjes bedrukken bij de Promotassenwinkel:

• Eenvoudig te personaliseren met een logo, afbeelding of tekst
• Speciaal aanbod aan rugtassen voor kinderen
• Enorme keuze uit goedkope, voordelige en luxe rugtasjes
• Rugtasjes bedrukken voor ieder budget
• Gratis drukproef
• Gemakkelijk online bestellen

De leukste rugtassen voor kinderen

In onze collectie vindt u onder meer een gevarieerd aanbod aan rugtassen voor kinderen. Deze kunnen worden geleverd in diverse uitvoeringen, zoals full colour of witte tasjes met een kleurplaat die de kleintjes zelf prachtig kunnen inkleuren. Onze rugtassen voor kinderen zijn er in verschillende groottes en modellen, waaronder het standaard rugtasje van soepel lichtgewicht polyester, maar ook varianten als het kinderrugtasje met dierenmotief of een gekleurd nylon rugzakje in T-shirt model.

kinder rugtasjes bedrukken

Rugtasjes bedrukken; voor ieder budget

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen de keuze voor rugtasjes bedrukken voor dagelijks intensief gebruik en rugtasjes om af en toe te gebruiken. Daarom kunt u bij de Promotassenwinkel kiezen uit een ruime sortering van rugtassen in diverse materialen en van zeer goedkoop tot uiterst luxe. Ook kunt u opteren voor diverse materialen, zoals non woven, polyester en katoen. Op deze manier zijn we er zeker van dat er altijd een rugtas is die naadloos op uw wensen aansluit. Deze kunt u vervolgens heel gemakkelijk online bestellen.

rugtasjes laten bedrukken

Contact