Rugtassen bedrukken met logo

Wilt u de mooiste rugtassen bedrukken met logo? Snuffel dan eens rond bij de Promotassenwinkel, hier vindt u beslist een rugtas die u kunt aanwenden om uw klanten of relaties eens mee te verwennen. U maakt gebruik van een uniek promotie-artikel dat zeker mond-op-mond reclame teweeg zal brengen. Zo snijdt het mes aan twee kanten, u geeft iets en u krijgt er extra aandacht voor terug. Dankzij het gebruik van de rugtassen valt uw logo onderweg ruimschoots op. Welke andere vorm van promotie heeft dit rendement. Laat uw rugtassen daarom bedrukken met eigen logo bij de Promotassenwinkel. Per slot van rekening hebben wij een jarenlange ervaring.

Welke rugtassen met logo laat u bedrukken

Zoekt u kwaliteit waarop u trots kunt zijn? Wij bedrukken alleen rugtassen met logo die voldoen aan onze kwaliteitseisen. Daarom vindt u hier niet de goedkoopste tassen, wilt immers niet een kat in de zak kopen? Wat we wel hebben zijn fraaie, stijlvolle katoenen, polyester, vilten, nylon of kurken rugtassen. En dat ook nog eens van bekende merken zoals Ogio, Ellevate, Slazenger en Toppoint. Ontdek alle populaire en bijzondere modellen in onze winkel.

De mooiste rugtassen bedrukken met logo

U ziet het meteen als u een van onze fraaie rugtassen met logo in de handen heeft, ze zijn namelijk allemaal fraai te bedrukken met logo. De rugtassen zijn allemaal handig, zijn gebruiksvriendelijk, hebben soms handige uitbreidingen maar zijn altijd makkelijk te dragen. Vraag een gratis sample om het materiaal te voelen, de kwaliteit te testen en de printtechniek te beoordelen. We versturen ze gratis of op zicht.

rugtassen bedrukken met logo

Waarom leuke rugtassen bedrukken met logo bij ons?

Gratis verzending van order

  • Gratis sample mogelijkheid
  • Gratis filmproef en wijziging
  • Vakkundig advies
  • Ruime collectie
  • Snelle leveringsservice
  • Bedrukt of onbedrukt te bestellen

rugtassen bedrukken met logo online

Meer info?

Verlangt u meer informatie, voordat u overgaat tot het bedrukken van rugtassen met logo? U kunt bij ons terecht door te bellen: 0599 414 212 of te mailen naar: info@depromotassenwinkel.nl.

Contact