Rugtassen met foto

De promotassenwinkel is de aangewezen plek om fraaie rugtassen met foto te bestellen. Wij drukken onze artikelen in de hoogst mogelijke kwaliteit. En met uw keuze voor een rugtas als promotiemiddel zet u zichzelf goed op de kaart. Immers, deze artikelen zullen veelvuldig gebruikt worden en circuleren ook nog wel eens. Uw beeldmerk zal voldoende reikwijdte hebben om nieuwe klanten voor uw bedrijf of instelling te interesseren. Wij brengen uw merk verder. Met fraaie rugtassen met foto bedrukt. Bent u benieuwd, u kunt meteen een proefexemplaar of een gratis drukproef aanvragen.

Uw eigen rugtassen met foto

Het aanbod in rugtassen met foto is beperkt. Dit komt doordat de druktechniek niet alle materialen even goed kan drukken. Maar uiteraard hebben wij de mogelijkheden. Rugzak Bibi is een voorbeeld waarbij dit uitstekend kan. Een wit model met koorden dat zowel op de rug als over de schouder gedragen kan worden. En met een scherpe fotokwaliteit druk heeft u een uitstekend promotiemiddel voorradig. Ook nog eens dubbelzijdig te bewerken. Katoenen rugzak met naturellook koord kunt u ook bestellen. Bij deze kunt u zowel de witte als de naturelkleurige uitvoering laten personaliseren. Het is zelfs mogelijk om dit design in eigen PMS-kleur te laten maken, op speciale aanvraag is hier tevens fotobewerking mogelijk.

Supersterke rugtassen met foto

Wilt u echt optimaal gebruik maken van de mogelijkheden. Dan is de supersterke rugtas 200 m/g2 iets voor u. Deze is gemaakt van hoogwaardig katoen, is in speciale maten verkrijgbaar en kan in eigen pantone-kleuren. Deze naturelkleurige uitvoering is geschikt voor langdurig gebruik, in een groot hoofdvak kunnen allerlei spullen meegenomen worden. Ook deze rugtassen kunnen met foto dubbelzijdig gepersonaliseerd worden. En zoekt u iets voor warme zomerse dagen dan bevelen wij de luxe witte koeltas back-on aan, de naam zegt het al, de tas is geschikt voor het dragen op de rug. Uitgerust met diverse zijvakken, een groot geïsoleerd hoofdvak, zodat etens- en drinkwaren lekker koel blijven. U ziet het, voldoende keus voor een leuke rugtassen met eigen foto bedrukt.

Direct bestellen

Rugtassen met foto bestelt u direct in onze webshop. We geven u gedurende de bestelprocedure meteen de prijs. Wanneer u het aantal, de kleur en de gegevens invult kunt u terstond de afbeelding meesturen. En komt u er onverwijld niet uit, in hetzelfde vak bevindt zich de offertebutton en ook de samplebutton. Voor verdere informatie kunt u op werkdagen met ons chatten of bellen. Mailen kan gedurende elk moment van de dag. We helpen u graag.

Contact