Rugtassen met logo

Bestel prachtige rugtassen met logo in onze webshop. Want hier vindt u een breed assortiment in kleuren, modellen, materialen en sterktes. En dat allemaal in de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit is een promotieartikel dat lang inzetbaar is, vermoedelijk wel een aantal jaren. Het is dan ook een belangrijke taak om uw logo, tekst of bedrijfsstijl zo passend mogelijk naar voren te laten komen. En dat is nu net wat de Promotassenwinkel goed kan. Want met onze moderne drukmachines en de leukste rugtassen helpen wij u graag verder. Wij brengen uw merk in omloop. En door het aanvragen van een gratis voorbeeld, kunt u dit meteen ervaren.

Fraaie lichtgewicht rugtassen met logo 

Het model Lichtgewicht rugzak non woven bestaat uit een groot open hoofdvak. De trekkoorden aan weerszijden zijn zwart. U kunt dit model in vele kleuren bestellen. Non woven is een vrij goedkoop materiaal dat licht van structuur is. Toch gaat het materiaal lang mee en kan deze rugtas gebruikt worden voor gym- of schoolspulletjes, ook een drinkfles past er gemakkelijk in. Een logo kan aan beide kanten tot wel 4 kleuren. Dit wordt op een groot drukformaat gedrukt. Rugzak met koord Shoop lux is ook een licht model. Het is een sportieve rugtas, gemaakt van een combinatie van 210 D en 600 D polyester en nylon. Met gaas aan de voorzijde en in 6 kleuren beschikbaar. Dit zijn uitstekende rugtassen met logo die u kunt aanbieden aan bezoekers of klanten.

Laptop rugtassen met logo

Bijzonder in ons assortiment is wel de grote keuze aan laptop rugtassen. Zo is er een stoere Greystone 15,4 inch laptopbag die een ruim hoofdvak heeft en uitgerust is met een foamen beschermvak voor een laptop. Deze rugtas heeft tevens nog een voorvak waar de smartphone, pasjes of pennen in gestopt kunnen (kan) worden. De rugzijde met schouderbanden is gewatteerd, waadoor het prettig draagt. Het logo kan boven het voorvakje geplaatst worden. Het drukformaat is 160 x 95 mm, waardoor uw gegevens ruimschoots in beeld komen. Tenslotte is deze tas afgewerkt met een waterbestendige coating. Bestellen kan al v.a. 25 stuks in zeefdruk. Daarnaast is het mogelijk om uw logo te laten borduren of door middel van transferdruk te laten plaatsen.

Snel en eenvoudig

Rugtassen met logo kunt u eenvoudig aanvragen bij dePromotassenwinkel. Bij ieder product vindt u een groen vak dat u de weg wijst naar een offerte, bestelling of zelfs een gratis proefexemplaar. U vult de hoeveelheid drukkleuren in, het aantal en de posities waar u uw logo gedrukt wilt hebben. En bij uw bestelling voegt u meteen de afbeelding toe. De orderbestiging komt meteen in uw mailbox. We brengen u via de mail op de hoogte van de voortgang en in ongeveer 10 werkdagen ontvangt u uw rugtassen met logo.

Contact