Rugtassen met logo bedrukken

Laat mooie rugtassen met logo bedrukken. Bij de Promotassenwinkel kunt u dit in de hoogste kwaliteit laten uitvoeren. Dit is een gewaardeerd promotieartikel dat langdurig in omloop blijft, wel maanden- of jarenlang. Dan is het verstandig om dit zo gunstig mogelijk te doen en uw logo, slogan of beeldmerk zo goed mogelijk naar voren te laten brengen. En dat is onze missie. Met professionele druktechnieken en de meest mooie rugtassen dragen wij uw logo verder. Wilt u hiervan een goed voorbeeld zien, dan kunt u direct een gratis sample of drukproef aanvragen.

Sportieve rugtassen met logo bedrukken

Het rugzakje met koord Shoop lux is een sportieve rugtas, gemaakt van een combinatie van polyester en nylon. Door het gaas aan de voorzijde en de witte biezen heeft dit artikel een sportief uiterlijk. Met een groot open hoofdvak stop je verschillende dingen, zoals kleren, telefoon of sportkleren makkelijk in deze tas. Liever uw logo laten bedrukken op de stoere polyester rugtas? Dit is werkelijk een alleskunner, gemaakt van zeer sterk 600D polyester, dat ook nog eens kleurbehoudend is. Met een voorvak, hoofdvak en 2 trekbanden blijven alle spullen op zijn plaats. De verstelbare schouderriemen zorgen voor een perfect draagcomfort. Deze rugtassen kunnen u met een logo bedrukken in maximaal 4 kleuren. Zeefdruk en transferdruk is mogelijk, daarnaast kan borduren op aanvraag.

Leuke mini rugtassen met logo

De mini rugtassen zijn opgebouwd uit een hoofdvak en uitgerust met draagkoorden. Ze zijn handig op te bergen, nemen weinig plaats in en zijn geschikt om gauw even wat kleinere spulletjes in mee te nemen. Gemaakt van licht non woven materiaal. Tijdens een fietstocht biedt het ruimte aan een lunchpakket en ook is het geschikt voor gymspullen. Iedereen kan eigenlijk heel gauw even gebruik maken van deze rugtassen. U bestelt ze in twee kleuren groen, grijs, zwart, rood of een van de andere kleuren. En uw logo laten bedrukken kan op deze rugtassen al v.a. 250 stuks, u betaalt hiervoor net iets meer dan € 1,00. Dubbelzijdige druk is mogelijk, daarnaast is dit model ook verkrijgbaar in katoen, nylon of polyester.

Vlug alle informatie

Rugtassen met logo bedrukken kunt u probleemloos laten doen door de Promotassenwinkel. Bij ieder product vindt u de "Bereken mijn prijs" kolom. U berekent hier eenvoudig de totaalprijs voor het aantal, het aantal logokleuren en de posities. Bij de aanvraag voegt u meteen uw drukbestanden toe, waarna u meteen de bevestiging ontvangt. Binnen niet meer dan 10 dagen (enkele modellen uitgezonderd) ontvangt u rugtassen met uw eigen logo.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent