Rugtassen met naam

Bent u op het idee gekomen om rugtassen met naam te bestellen? Dan bevindt u zich hier op de beste plek om dit te realiseren. Als promotiemateriaal is dit een uitstekende keuze, want deze artikelen zijn langdurig in omloop en wisselen ook nog wel eens van eigenaar. Dus is het belangrijk om uw logo goed voor de dag te laten komen. En dat is een taak die de Promotassenwinkel professioneel aanpakt. Met de modernste drukmachines en fraaiste rugtassen verspreiden wij uw merk. Om uw artikel optimaal onder de aandacht te brengen kunt u vooraf een gratis voorbeeld aanvragen, als sample of als drukproef.

Reflecterende tassen met naam

Een van de opvallendste artikelen zijn misschien wel de rugtassen met reflectie. Het zijn ideale producten voor op de fiets of onderweg, doordat er vaak 1 of 2 reflectiestrepen zijn aangebracht. Hierdoor voelt men zich veiliger op de weg en is men zichtbaarder. Deze modellen zijn vaak uitgerust met koorden of brede schouderriemen, die verstelbaar zijn. Met 1 hoofdvak zijn ze geschikt voor allerhande schoolspullen of lunchwaren. U kunt ze met naam bestellen v.a. 100 of 250 stuks. Uiteraard in de opvallende kleuren neongeel, neongroen of neonoranje. De polyester uitvoering is wat steviger en heeft ook nog een voorvak. Kortom, genoeg mogelijkheden om fraaie rugtassen met naam te kopen.

Compacte rugtassen met naam

Dit zijn rugtassen die vaak wat sportiever zijn. Deze modellen hebben meerdere vakken, kwaliteitsritsen en zelfs gaasvakken voor waterflessen. Compact, omdat u voor een reis of dagje uit, verschillende artikelen mee wilt nemen. Wellicht naast een lunch, zwemkleren, mobiele apparaten en pasjes. Dan is het handig dat elk artikel in een eigen vakje kan. Veel ruimte voor allerlei accessoires dus. Voorbeelden hiervan zijn nylon rugzak hicking backpack, ripstop rugtas in mooie kleuren en de sterke lichtgewicht rugtas active. En uiteraard zorgen wij voor een vakkundige bewerking met naam. Kies uit katoen, polyester, nylon of een combinatie.

Klus zo geklaard

Rugtassen met naam laten maken is een eenvoudige klus. Zeker bij de Promotassenwinkel. Want u ziet aan de rechterkant meteen alle opties. Zo kunt u een sample of offerte aanvragen, maar ook meteen de bestelling doen. U ziet meteen de prijs wanneer u het aantal, de drukkleuren en de te bedrukken posities aanvinkt. Bij uw bestelling kunt u meteen uw bedrijfsnaam toevoegen. U ontvangt direct de bevestiging en wij gaan voor u aan de slag. In minder dan 12 werkdagen heeft u doorgaans de rugtassen met uw naam binnen.

Contact