Rugtassen met opdruk

In onze webwinkel raadpleegt u de mooiste mogelijkheden voor rugtassen met opdruk. Modellen die echt een bijdrage leveren aan het uitdragen van uw merk. Wij leveren aan uiteenlopende grote en kleine instellingen, vandaar dat u bij ons de keuze heeft uit een bijzonder gevarieerd aanbod. Zo bestelt u hier eenvoudige standaard rugtassen met opdruk maar ook compacte all-around rugtassen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Heeft u eenmaal uw product gevonden, dan stuurt u met uw aflevergegevens slechts uw logo, slogan of afbeelding in. Direct na de bestelling nemen wij contact met u over het verwerken van de opdracht.

Úw rugtassen met opdruk

We maken ons er niet met een leien dakje van af. Het moet echt úw rugtas worden, met een opdruk die naar uw wens is geplaatst. Zodat logo, slogan of afbeelding één worden met het artikel. Dit doen we in overleg met u en met de modernste drukapparatuur. Wilt u het logo aanpassen aan de kleur van het artikel? We doen het voor u. Wilt u tekst bijplaatsen, ook dat regelen we gratis. Zo zet u uw merk stevig neer en krijgt het alle overtuigingskracht die nodig is om op te vallen. We bewijzen het graag. Als u een gratis sample aanvraagt ziet u direct een voorbeeld van de gewenste rugtas met opdruk.

Alle soorten rugtassen

U merkt zo meteen dat u een ruime keuze heeft in onze shop. Voor verschillende bedoelingen bieden wij rugtassen van verschillende merken. In materialen zoals katoen, canvas, vilt, polyester, nylon en zelfs milieuvriendelijke materialen. Alle denkbare kleuren, vormen en modellen, in combinatie met uw eigen bedrijfsuiting, maakt het mogelijk om friaae rugtassen met opdruk de wereld in te sturen.

Hoe voordelig zijn onze rugtassen met opdruk?

Ook prijstechnisch komt u bij ons goed weg. Rugtassen met opdruk kunt u voordelig en scherp inkopen. De Promotassenwinkel levert alle designs tegen gunstige prijzen, met ook nog eens aanvullende kortingen bij aanschaf van grotere hoeveelheden. Bovendien is alles inbegrepen, de filmproef via de mail, de opdruk op de rugtassen, de instelkosten en ja, zelfs de verzendkosten.

Contact